Logo Alamo.nl

Inloggen

Telegraaf aanbieding Noord-Amerika

Heeft u afgelopen week de advertentie in de Telegraaf gezien? Wacht dan niet langer en boek vandaag nog uw huurauto in Noord-Amerika en profiteer van EUR 15,- korting.

Alamo.nl viert de start van de zomervakantie met u

De zomervakantie staat voor de deur en dat moet gevierd worden! Boekt u voor 1 augustus een huurauto in Noord-Amerika, dan ontvangt u een exclusieve korting van EUR 15,-! De huidige gunstige wisselkoers maakt het extra voordelig om een auto te huren in Noord-Amerika. Met locaties zowel in de stad als op de grote luchthavens maakt Alamo.nl het u extra makkelijk om een auto op de door u gewenste bestemming te huren. Bij Alamo zijn de huurauto’s in Amerika maximaal 9 maanden oud en heeft u de mogelijkheid om de huurauto op een andere locatie in te leveren (one way autohuur).

Actievoorwaarden Telegraaf actie

Vul tijdens het reserveren van uw huurauto de kortingscode TG2016 in en de korting van EUR 15,- wordt direct verrekend. Deze speciale actie is geldig bij boeking voor 01-08-2016.

Einddatum:
01 augustus 2016
Algemene Voorwaarden:
  • De kortingscode is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen op Alamo.nl.
  • De kortingscode is alleen geldig als u een huurauto reserveert t/m 01-08-2016.
  • Minimum huurperiode moet 3 dagen zijn.
  • Neem voor meer informatie over deze aanbieding contact op met Alamo.nl.
 Deze aanbieding is verlopen!
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.