Logo Alamo.nl

Inloggen

Autohuur aanbieding Curaçao

Of het nu om het tropische klimaat, een prachtige natuur, bountystranden, ontspanning, lekker eten, vriendelijke mensen of een kleurrijke cultuur gaat; Curaçao heeft het allemaal! Maak nu gebruik van onze autohuur aanbieding Curaçao en ontdek dit prachtige eiland in september met kortingen tot 30%!

Autohuur aanbieding Curaçao

  • De korting kan oplopen tot 30% en geldt voor alle autotypes
  • Reisperiode: de hele maand september
  • Boekingsperiode: 26 juni – 6 juli 2017
  • De verlaagde tarieven zijn direct zichtbaar tijdens het boeken

Ontdek Curaçao met een huurauto

Curaçao is het grootste en tevens meest veelzijdige eiland van de ABC-eilanden. De natuur van Curaçao is ruig en onaangetast met cactussen, bergen en de bekende divi-divi bomen. Met een Alamo huurauto kunt u het hele eiland over touren en de mooiste plekken ontdekken. Het letterlijke hoogtepunt van Curaçao is de befaamde Christoffelberg. Vanaf hier heeft u een spectaculair uitzicht over het hele eiland. Na deze flinke klim naar de top, kunt u heerlijk uitrusten op één van de hagelwitte zandstranden zoals Jan Thiel, Mambo Beach, Cas Abou of Porto Mari. Liggend op een strandbedje en met een kokosnoot in uw hand komt u hier weer helemaal tot rust. Een verkoelende duik kunt u maken in het helderblauwe water, waar tevens een spectaculaire onderwaterwereld te zien is. Overal rondom het eiland liggen dan ook goede snorkel- en duikplekken. Ook in de avonden is er genoeg te doen bij het strand. Drink een cocktail bij een van de gezellige strandtentjes en dansen doet u hier gewoon in het zand.

Cultuursnuiven op Curaçao

Bent u gek op kunst, historie en cultuur? Breng dan zeker een bezoekje aan Pietersbaai. Hier vindt u hippe eettentjes, gekleurde graffiti en hotspots zoals Rock Beach. Ook in Willemstad kunt u goed cultuursnuiven. Hier zijn vele historische gebouwen te zien met een Hollands tintje. De vrolijk gekleurde pasteltinten van de huizen steken mooi af bij de helderblauwe lucht, waar bijna altijd de zon schijnt. Het is niet voor niets dat u de vriendelijke bevolking bijna altijd vrolijk en met een brede lach ziet.

 

Einddatum:
06 juli 2017
Algemene Voorwaarden:
  • Deze aanbieding is alleen geldig op nieuwe reserveringen die worden gemaakt op Alamo.nl
  • De kortingsactie is geldig op alle autotypes
  • Deze aanbieding is geldig vanaf 26 juni 2017
 Deze aanbieding is verlopen!
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.