Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren San Jose Airport

Bent u van plan om een droomreis door Costa Rica te maken? En wilt u graag een auto huren in San José? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in de hoofdstad van dit bijzondere land. Met uw huurauto van Alamo.nl liggen de verschillende steden en natuurgebieden aan uw voeten. Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerde kilometers. Hierdoor kunt u eenvoudig alle bezienswaardigheden en flora en fauna in dit uitgestrekte land ontdekken. U reist in uw eigen tempo en bepaalt zelf de route. Wij raden u wel aan de auto op tijd te reserveren, zodat u zeker weet dat de gewenste huurauto voor u klaar staat.

Ontdek San José en de omgeving

San José is de hoofdstad van Costa Rica en ligt centraal in het land. Met zo’n 350.000 inwoners is het tevens de grootste stad van het land. Om het voor u makkelijk te maken heeft Alamo.nl hier verschillende verhuurlocaties! Wilt u de auto bijvoorbeeld ophalen op San José Airport of liever bij een downtown locatie? De mogelijkheden zijn oneindig. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden die u zeker moet bezoeken, zoals de Catedral Metropolitana of het National Museum. In Costa Rica zelf vindt u tal van nationale parken, uniek wildlife en prachtige stranden. Ook kunt u de buurlanden Panama en Nicaragua bezoeken. Met onze Inter-Countries Service kunt u deze landen uitstekend combineren in één reis.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Haal uw auto op bij San Jose Juan Santamaría International Airport, waarna u gelijk doorrijdt naar het zuidelijke kustplaatsje Quepos. Rijd daarna door naar Jaco, waar u kunt genieten van zon, zee en strand. Rijd vervolgens via Liberia naar de westelijke toeristische badplaats Tamarindo. Als u wilt, kunt u hier de auto inleveren bij een andere Alamo verhuurlocatie.

Voordelen van Alamo.nl

√ Een auto huren in San José is altijd inclusief ongelimiteerd aantal kilometers.

√ Diefstal-, schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen zijn inbegrepen.

√ Meerdere verhuurlocaties in Costa Rica en gunstige one-way mogelijkheden.

√ Eenvoudig uw huurauto annuleren of wijzigen.

Een auto huren in San José

Wist u dat u bij ons altijd een all inclusive pakket reserveert? Naast alle belangrijke verzekeringen en kilometers kunt u via Alamo.nl ook uw eigen risico afkopen voor slechts € 3,50 per dag. Daarnaast kunt u extra bestuurders bijboeken en de huurauto in San José makkelijk annuleren of wijzigen. Kortom, als u een auto huurt via Alamo.nl, hoeft u ter plaatse niets meer te regelen. Kijk voor meer informatie op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze ervaren klantenservice. Een auto huren in San José zorgt in ieder geval voor een spectaculaire vakantie die u altijd zal bijblijven!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SAN JOSE INTL AIRPORT
SAN JOSE INTL AIRPORT
SAN JOSE, 11111 Costa Rica

  22427907
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.