Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Melbourne Airport

Bent u van plan om binnenkort een reis door Australië te maken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en begin uw reis in Melbourne in de deelstaat Victoria. Melbourne is na Sydney de grootste stad van Australië en heeft de toerist enorm veel te bieden. Met uw Alamo huurauto kunt u niet alleen de stad zelf ontdekken maar ook de omgeving van deze metropool. Een auto huren in Melbourne via Alamo.nl doet u altijd inclusief ongelimiteerd kilometers. Zo kunt u zonder extra kosten achteraf zoveel rijden als u wil. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen de weg op kunt. Alamo.nl biedt u tevens de mogelijkheid om voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico af te kopen!

Lees meer

Beleef Melbourne en omgeving met een Alamo huurauto

Melbourne is gelegen in de zuidelijke deelstaat Victoria. Vanwege de vele parken en groenvoorzieningen wordt de stad ook wel ‘City of Gardens’ genoemd. De belangrijkste tuinen in de stad zijn de Royal Botanic Gardens. Dit zijn na de Kew Gardens in Londen de grootste botanische tuinen ter wereld. Naast de vele parken en tuinen vindt u in de stad veel culturele bezienswaardigheden zoals musea en beeldenparken. Bezoek bijvoorbeeld the Australian Centre For Contemporary Art  of het La Trobe University Sculpture Park. Reist u met het hele gezin? Breng dan een bezoek aan de dierentuin van Melbourne of aan het aquarium van Melbourne waar u onder meer pinguïns en vele vissoorten kunt bewonderen. Op zo’n drie uur rijden met uw Alamo huurauto van Melbourne ligt het Alpine National Park. In de Europese zomermaanden is het in Australië winter en kunt u hier heerlijk wandelen, mountainbiken en vissen. In de winter kunt u in de skiresorts Falls Creek en Mount Hotham aan wintersport doen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Rijd met uw huurauto van Melbourne naar de hoofdstad van zuid-Australië genaamd Adelaide. Bezoek hier de één van de oudste Australische wijnregio’s. Vanuit de stad kunt u tevens naar Kangaroo Island rijden. In de National Parks op dit eiland treft u zeer bijzondere wilde diersoorten zoals kangoeroes, koala’s, vogelbekdieren en Australische zeeleeuwen. Huur uw auto op de luchthaven, centrum of Melbourne South en ga op avontuur.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Melbourne?

√ One-way rentals zijn mogelijk
√ Een auto huren inclusief ongelimiteerd kilometers
√ U kunt voor slechts €3,50 per dag uw eigen risico afkopen
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
MELBOURNE AIRPORT
GROUND FLOOR, PARK ROYAL HOTEL
MELBOURNE, 3045 Australië

  0393302314
Maandag:
7:00 - 22:00
Dinsdag:
7:00 - 22:00
Woensdag:
7:00 - 22:00
Donderdag:
7:00 - 22:00
Vrijdag:
7:00 - 22:00
Zaterdag:
7:00 - 22:00
Zondag:
7:00 - 22:00

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.