Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Sydney Airport

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Australië en uw rondreis te beginnen in de grootste stad van het land Sydney? Een auto huren in Sydney doet u snel en voordelig via Alamo.nl. Verzeker uzelf van een comfortabele huurauto tijdens uw reis door de deelstaat New South Wales. Op Alamo.nl huurt u altijd auto met ongelimiteerd aantal kilometers. U kunt dus zoveel kilometers maken als u zelf wil! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief zodat u zonder zorgen het prachtige Sydney kunt ontdekken! Voor slechts €3,50 biedt Alamo.nl u de mogelijkheid om uw eigen risico af te kopen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt.

Lees meer

Beleef Sydney en omgeving met een Alamo huurauto

Sydney is de grootste en oudste stad van Australië. De stad is tevens de hoofdstad van de deelstaat New South Wales. Sydney heeft bijna vijf miljoen inwoners en de metropool staat bekend om het icoon van de stad; het Sydney Opera House. De stad heeft de toerist nog veel meer te bieden. Door de ligging aan de kust biedt de stad u een uitstekende mix van cultuur, natuur en rust. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld eens één van de vele musea zoals de Art Gallery van New South Wales of het Museum of Contemporary Art waar u kunstwerken van onder meer Keith Haring en Andy Warhol kunt vinden. Vlakbij het business district vindt u de Royal Botanic Gardens die gratis te betreden zijn.

Ontdek de prachtige natuur rondom Sydney

Als u een dag aan de kust wil doorbrengen doe dit dan op Bondi Beach. Hét stadsstrand van Sydney waar veel locals naar toe komen om te surfen. Dit strand staat bekend als het startpunt van de Australische surfcultuur.  Op ongeveer veertig minuten rijden met uw huurauto vindt u het Royal National Park. Dit park werd, na Yellowstone park in Amerika, als tweede nationale park ter wereld uitgeroepen. In dit park vindt u zowel kliffen als heiden en regenwoud. Door de diversiteit aan landschappen in dit park leven er hier ook zeer bijzondere diersoorten zoals papegaaien en slangen. Een auto huren in Sydney en de omgeving ontdekken? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw autohuur via Alamo.nl.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Met uw Alamo huurauto kunt u een ongelimiteerd aantal kilometers rijden. Als u graag een reis langs de Australische kust wil maken, rijd dan vanuit Sydney in noordelijke richting naar Brisbane. Stop tussendoor regelmatig om met de lokale bevolking te surfen. Ontdekt  u liever het binnenland van Australië rijd dan met uw huurauto in zuid westelijke richting naar Melbourne. U kunt ervoor kiezen om uw huurauto op een andere Alamo verhuurlocatie in te leveren. Neem voor meer informatie met betrekking tot een ‘one-way’ contact op met één va onze medewerkers.

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Sydney?

√ One-way rentals zijn mogelijk
√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ Voor slechts €3,50 per dag kunt u uw eigen risico afkopen
√ Een auto huren in Sydney inclusief de benodigde verzekeringen

 Contactinformatie

 Openingstijden

Alamo logo
SYDNEY AIRPORT INTL
TERM BUILDING APT DRIVE MASCOT
SYDNEY, 2020 Australië

  283032282
Maandag:
7:00 - 21:00
Dinsdag:
7:00 - 21:00
Woensdag:
7:00 - 21:00
Donderdag:
7:00 - 21:00
Vrijdag:
7:00 - 21:00
Zaterdag:
7:00 - 21:00
Zondag:
7:00 - 21:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •