Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Curaçao Head Office

Bent u van plan om naar het tropische Curaçao op vakantie te gaan? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en haal uw huurauto op bij het hoofdkantoor van Alamo op Curaçao. De parelwitte stranden en de heldere zee maken dit eiland tot een goede plaats om te duiken. In het noorden op het eiland vindt u de Christoffelberg die ongeveer 375 meter hoog is. Vanaf de top van deze berg heeft u een prachtig uitzicht op zee. In de hoofdstad Willemstad kunt u onder meer de boulevard met bekende gekleurde huisjes bezoeken.

Lees meer

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Curaçao?

Als u aankomt op de luchthaven van Curaçao verlaat dan het vliegveld en sla linksaf op de FD Roosevelt. Loop vervolgens 700 meter rechtdoor. De Alamo verhuurlocatie bevindt zich aan uw rechterhand. Bij de verhuurlocatie tekent u het huurcontract en ontvangt u de sleutels van uw Alamo huurauto. Op Curaçao heeft Alamo nog vier andere verhuurlocaties namelijk: Curaçao airport, Curaçao Livingstone Resort, Willemstad Lions Dive Hotel en bij het Willemstad Marriot Hotel.

 Contactinformatie

 Openingstijden

National logo
CURACAO MAIN OFFICE
FD ROOSEVELTWEG 449
WILLEMSTAD, 11111 Curaçao

  98694433
Maandag:
8:00 - 17:00
Dinsdag:
8:00 - 17:00
Woensdag:
8:00 - 17:00
Donderdag:
8:00 - 17:00
Vrijdag:
8:00 - 17:00
Zaterdag:
CLOSED - CLOSED
Zondag:
CLOSED - CLOSED

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •