Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Maastricht Downtown

Wilt u een auto huren in Maastricht voor een weekendje weg of een langere vakantie in Nederland of Europa? Dat kan! Reserveer dan nu voordelig uw All-In huurauto via Alamo.nl vanaf het centraal station in Maastricht. U kunt eenvoudig de trein pakken naar het station Maastricht. Vervolgens kunt u na aankomst richting de verhuurlocatie lopen om de huurauto op te halen en aan uw autovakantie te beginnen. Benieuwd naar de mogelijkheden van een auto huren in Maastricht? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek alle mogelijkheden!

Lees meer

Auto huren in Maastricht voor een vakantie in Europa

Als u de huurauto ophaalt vanaf het treinstation in Maastricht dan is het ook mogelijk om de grens over te steken. Dit kan bijvoorbeeld richting België, Frankrijk of Duitsland. Als u langer op vakantie gaat kunt u zelfs richting de verdere zonnige Europese landen rijden, zoals Oostenrijk, Zwitserland of Portugal. Uiteraard alleen als de situatie dit toelaat. Daarnaast vindt Alamo.nl uw veiligheid belangrijk waardoor alle verhuurlocaties werken met een aangescherpt schoonmaakbeleid. Zo kunt u altijd veilig een hygiënische een auto huren.

Autoreservering annuleren

Wist u dat u uw autohuurboeking gemakkelijk kan annuleren bij Alamo.nl? Mocht uw vakantie nou toch niet meer door gaan, dan kunt u tot 48 uur voor vertrek uw boeking annuleren. U krijgt dan uw geld terug, met mindering van de annuleringskosten. Als u helemaal geen risico wilt lopen kunt u voor slechts € 9 de afkoop annuleringskosten toevoegen bij het maken van uw boeking. Dan wordt, mits uiterlijk 48 uur voor vertrek wordt geannuleerd, de volledige huursom teruggestort.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Gemakkelijk een auto huren vanuit Nederland.
√ Ook een ruim aanbod aan huurauto’s en zelf kiezen.
√ Voor €3,50 per dag het eigen risico afkopen.
√ Een auto huren in Maastricht inclusief benodigde verzekeringen.
√ De vakantie kan direct beginnen vanaf het treinstation

Ophalen treinstation Maastricht

Na aankomst op het treinstation van Maastricht kunt u eenvoudig de huurauto ophalen bij de verhuurlocatie. Wist u dat u slechts voor € 3,50 per dag het eigen risico kunt afkopen met de No-Risk garantie. Dit kunt u afsluiten tijdens de online reservering van uw huurauto. Naast een auto huren in Maastricht, kunt u er ook voor kiezen om een auto te huren vanaf het treinstation in Amsterdam of vanaf de luchthaven Eindhoven. Vragen? Ons customer service team staat graag voor u klaar!

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •