Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Menorca Airport

Bent u een liefhebber van eilandhoppen? Dan zijn de Balearen in Spanje zeer geschikt om uw vakantie door te brengen. Via Alamo.nl kunt u een auto huren op Menorca en vanaf daar uw reis voorzetten. Het eiland Menorca ligt in de Middellandse Zee en is na Mallorca het grootste eiland van de Balearen. Menorca staat bekend als de perfecte familievakantie en is dan ook een stuk rustiger dan de buureilanden Ibiza en Mallorca. Wanneer u uw huurauto boekt via Alamo.nl dan zijn het aantal kilometers dat u rijdt en de benodigde verzekeringen inclusief. 

Lees meer

Verken het prachtige Menorca met een Alamo huurauto

De meeste toeristen komen voor de fijne zandstranden, de robuuste rotsachtige kustlijn en het helderblauwe water. De beschutte baaien geven de bezoekers de rust en verkoeling die ze zoeken. Het eiland beschikt over enkele bekende, drukbezochte stranden, maar heeft ook vele rustigere stranden die vooral in het noorden van het eiland te vinden zijn. Wilt u graag winkelen? Dan kunt u Mahon en Ciutadella bezoeken. Naast de winkeltjes die er te vinden zijn, kunt u hier ook genieten van een drankje op het terras. Wist u dat Menorca zelfs een UNESCO Biosfeer Reservaat is? Er zijn in Menorca zeldzame dieren te vinden, zoals arenden, valken en de waterschildpad.

Tip van een Alamo medewerker

Mahón, de hoofdstad van Menorca, is zeker een bezoekje waard. Met uw Alamo.nl huurauto rijdt u gemakkelijk door deze aantrekkelijke stad. U kunt de haven bezoeken en verse visgerechten eten in één van de heerlijke restaurants. Vergeet niet de plaatselijke kaas ‘el queso de Mahón’ te proeven. Andere specialiteiten van Menorca zijn de lederwaren en sobrasada, oftewel paprikaworst. Deze worst wordt gemaakt van varkensvlees, twee soorten paprikapoeder, zwarte peper en zout. Sluit uw dag af door een eigen bootje te huren en te genieten van de zonsondergang.

Waarom via Alamo.nl een auto huren op Menorca?

√ Geen toeslag voor extra kilometers.
√ Een auto huren op Menorca inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ Voordelig het eigen risico afkopen.
√ Het is vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Waar op Mahon Aiport kan ik mijn huurauto ophalen?

U kunt uw Alamo.nl huurauto ophalen op Mahon Airport. De balie van Enterprise (dit is een Drive Alliance Partner) is gevestigd in de terminal. Het huurcontract en de autosleutels worden aan u overhandigd bij de balie. U reis op het prachtige eiland Menorca kan nu beginnen. Wilt u ook een auto huren op Menorca? Vraag via onze website een vrijblijvende autohuur offerte aan. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •