Logo Alamo.nl

Inloggen

Aangepaste auto huren zonder extra kosten

Wist u dat u via Alamo.nl een aangepaste auto kunt huren in Amerika en Canada? Er zijn meerdere opties mogelijk qua aanpassingen in de huurauto, wij bieden u daarbij graag de helpende hand. Samen kunnen wij kijken welke aanpassingen er nodig zijn en welke auto het meest geschikt is voor uw reis door Noord-Amerika. Bijkomend voordeel: u hoeft geen extra kosten te betalen voor het huren van een aangepaste auto!

Mogelijkheden aangepaste huurauto

Er zijn verschillende mogelijkheden voor wat betreft het boeken van een aangepaste huurauto. Zo kunt u bijvoorbeeld een auto huren waarbij het gas- en rempedaal zijn gewisseld van plek. Kunt u geen voetpedalen bedienen? Dan is een aangepaste huurauto met handpedalen wellicht een goede optie voor u. Ook andere aanpassingen zoals het verlengen van de pedalen of het wisselen van plek van de handschakelaar behoren tot de mogelijkheden. De aanpassingen zijn mogelijk in de meeste type huurauto’s, m.u.v. convertibles en/of sportauto’s. U bent er dan ook van verzekerd dat we een huurauto voor u reserveren die perfect op uw wensen aansluit.

Hoe boekt u snel uw aangepaste auto?

U kunt een standaard huurauto eenvoudig en snel reserveren op onze website. Tijdens het boeken kunt u in de opmerkingen aangeven welke aanpassingen u nodig heeft. De service, die door deskundige monteurs wordt uitgevoerd, is op aanvraag en moet tijdig (minimaal een week voor de ophaaldatum) worden doorgegeven. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat uw aangepaste huurauto voor u klaar staat op de betreffende verhuurlocatie.

Geen extra kosten

Voor het aanpassen van uw huurauto worden geen extra kosten berekend, u profiteert dus van dezelfde voordelige all-in tarieven die Alamo.nl aanbiedt op alle verhuurlocaties in Amerika en Canada. Bovendien is uw huurauto voorzien van alle benodigde verzekeringen en wordt de auto grondig schoongemaakt aan de hand van het Complete Clean Pledge protocol. Heeft u nog vragen over het huren van een aangepaste auto? Neem dan contact op met onze ervaren customer service. Zij helpen u graag met het vinden van de juiste huurauto voor uw vakantie of zakenreis.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.