Logo Alamo.nl

Inloggen

Aangepaste auto huren zonder extra kosten

Wist u dat Alamo.nl de service biedt om een aangepaste auto te huren in Amerika? Als u een fysieke beperking heeft en een speciale aanpassing nodig heeft in de auto, biedt Alamo diverse standaard huurauto’s die deze mogelijkheid bieden. Op deze manier kan iedereen een auto huren en is iedereen in staat om een prachtige rondreis te maken door Amerika! En het voordeel is dat u hier geen extra kosten over hoeft te betalen! 

Mogelijkheden aangepaste huurauto

De mogelijkheden voor het boeken van een aangepaste huurauto bestaan bijvoorbeeld uit een auto waarbij de volgorde van het gas- en rempedaal verandert is of waar een handgas is toegepast. Er zijn veel opties mogelijk! Dit zorgt ervoor dat u een huurauto krijgt die geschikt is voor uw fysieke beperking. Bij de service van het aanbieden van een aangepaste huurauto kunt u er vanuit gaan dat u een veilige huurauto mee krijgt. Het boeken van een aangepaste huurauto is op aanvraag en moet tijdig worden doorgegeven. Op deze manier kan dit op tijd voor u geregeld worden met de desbetreffende verhuurlocatie.

Hoe boekt u snel een aangepaste auto?

Via Alamo.nl kan u eenvoudig een reservering maken voor een standaard huurauto in de Verenigde Staten. Dit kan bijvoorbeeld op de populaire locaties Miami, Los Angeles of Seattle, maar ook op alle andere locaties in Amerika. Tijdens het boeken kunt u aangeven welke aanpassingen nodig zijn en dit bij de opmerkingen aangeven. Na de reservering (minimaal een week voor de ophaaldatum), geven wij de gewenste aanpassing(en) door aan de locatie, zodat u zeker bent van een aangepaste huurauto.

Dezelfde voordelige All-In tarieven

Op deze manier betaalt u dezelfde voordelige All-In tarieven voor het huren van een aangepaste huurauto, als voor een niet aangepaste huurauto voor alle locaties in de Verenigde Staten. Voor vragen over aangepaste huurauto’s kunt u tijdens de kantooruren bellen met de customer service via het gratis telefoonnummer 030-6930136. Ook met een aangepaste huurauto kunt u een one-way maken door Amerika. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •