Logo Alamo.nl

Inloggen

Tank voordelig in Amerika en Canada via de app

Alamo.nl werkt altijd met een eerlijke transparante tankregeling. Huurt u een auto in Amerika of Canada dan heeft u de keuze uit drie verschillende regelingen; Vol-vol, Vol-Leeg of het Gold pakket/Gold Underage. Met name als u kiest voor de Vol-vol regeling (dat betekent dat u de auto met een volle tank meekrijgt en hem ook weer met een volle tank inlevert) dan is het fijn om tegen een gunstig tarief te tanken. Alamo.nl geeft u een paar handige apps die u kunt gebruiken tijdens uw autorondreis in Amerika of Canada.

Gasbuddy

Gasbuddy doet zijn naam eer aan en is zowel in Amerika als in Canada DE app om goedkope tankstations in de buurt te vinden. Deze handige app zoekt automatisch de benzinestations in uw buurt op. Gasbuddy geeft u een ranking van voordelige naar dure tankstations. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten bij het tankstation van uw keuze.

Gas Guru

Wilt u tijdens uw autovakantie makkelijk en zonder teveel moeite besparen op uw brandstofprijzen? Overweeg dan Gas Guru. De app haalt haar gasprijs informatie van de Oil Price Information Service. Dit houdt in dat de prijzen altijd up-to date zijn. Gas Guru geeft u een routebeschrijving naar het goedkoopste tankstation in de buurt.
Download app via iOS

GasEnroute

GasEnroute werkt in principe hetzelfde als GasBuddy. Het extra voordeel van deze app is dat u uw merkvoorkeur kunt aangeven. Tankt u dus liever alleen bij Shell en niet bij Chevron of een van de vele andere merken, dan selecteert hij die op uw route.

Waze

De populaire crowdsourced navigatie app geeft u up-to-date brandstofprijzen en wijst u de weg naar het goedkoopste tankstation in de buurt. Waze werkt met sommige tankstations samen en biedt diverse ‘Waze-only’ deals aan. Net als bij GasBuddy en diverse andere apps ontvangt Waze haar data via gebruikers.
Download app via iOS of Android

Gaat u binnenkort een autorondreis door Amerika of Canada maken? Zorg dan dat u een van bovenstaande apps op u mobiel heeft staan en bespaar op uw vakantie!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.