Logo Alamo.nl

Inloggen

Waarom vroegboeken loont

U hoort het vast wel vaker, ‘vroegboeken loont’. Maar is dat nou wel echt zo? In het geval van autohuur is dit zeker het geval. Tijdens het plannen van een vakantie heeft u namelijk met verschillende factoren te maken. Een datum moet vastgesteld worden, vlieg- of treintickets moeten worden gekocht en de accommodatie moet worden geregeld. Het is daarom begrijpelijk dat u liever uw huurauto wat korter voor vertrek wilt reserveren. Toch raden wij aan, dit ook direct te regelen zodra uw reisplannen bekend zijn.

Een auto die bij je past

Wanneer u vroeg boekt is er meer aanbod beschikbaar, waardoor de kans groter is dat u de huurauto die bij u past kunt reserveren. Denk hierbij aan de autotypes, locaties en de daarbij behorende aantrekkelijkere prijs. Boekt u last minute, dan is er een grote kans dat uw gewenste huurauto (helemaal) niet meer beschikbaar is of dat u er veel meer voor betaald.

Blijf flexibel

Ook wanneer uw vakantieplannen wijzigen, staan wij voor u klaar. Via Alamo.nl heeft u namelijk altijd de mogelijkheid om uw huurauto tot 48 uur voor vertrek gratis te annuleren. Ook wijzigingen binnen de reservering kunnen kosteloos gemaakt worden. Profiteer dus snel van de gunstige prijzen en een groot aanbod aan huurauto’s!

Minder aanbod wegens de coronacrisis

Als gevolg van de coronacrisis is het algemene aanbod van huurauto’s aanzienlijk gedaald. De meeste verhuurders hebben het grootste gedeelte van hun vloot moeten verkopen, om zo in de markt te kunnen blijven. Dit heeft geresulteerd in minder huurauto’s op de weg. Op korte termijn kunnen deze vloten niet direct aangevuld worden. Dit komt door de druk op de autofabrikanten en een tekort aan microchips en grondstoffen. Voor meer informatie bekijk ook onze veelgestelde vragen over het coronavirus en uw huurautoreservering.

Vroegboekactie

Omdat de vraag naar autohuur weer verhoogd is, maar de capaciteit flink verlaagd, zijn de prijzen gestegen. Hier hebben wij helaas geen invloed op. De prijzen die u op onze website ziet, zijn op dat moment onze best beschikbare tarieven. Toch willen wij u graag voorzien van de meest voordelige prijzen. Reserveer daarom nu uw huurauto met de kortingscode VROEGBOEK en ontvang € 20,- korting* op uw volgende huurauto!

Wilt u altijd als eerste op de hoogte gesteld worden van onze acties? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

*Actie loopt t/m 31 januari 2022

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •