Logo Alamo.nl

Inloggen

Waarom het vroegboeken van uw huurauto loont

U hoort het vast wel vaker, ‘vroegboeken loont’. Maar is dat nou wel echt zo? In het geval van autohuur is dit zeker het geval. Tijdens het plannen van een vakantie heeft u namelijk met verschillende factoren te maken. Een datum moet vastgesteld worden, vlieg- of treintickets moeten worden gekocht en de accommodatie moet worden geregeld. Het is daarom begrijpelijk dat u liever uw huurauto wat korter voor vertrek wilt reserveren. Toch raden wij het wel aan dit ook direct te regelen zodra uw reisplannen bekend zijn.

Een auto die bij u past

Des te vroeger u de huurauto boekt, des te meer keuze u heeft. De kans is dan ook groter dat uw gewenste auto in de door u gekozen periode beschikbaar is voor een goede prijs. Boekt u liever kort(er) van te voren? Houdt u er dan rekening mee dat de kans bestaat dat uw gewenste huurauto (helemaal) niet meer beschikbaar is of dat u er veel meer voor betaald.

Vroegboeken staat voor flexibiliteit

Ook wanneer uw vakantieplannen wijzigen, staan wij voor u klaar. Via Alamo.nl heeft u namelijk altijd de mogelijkheid om uw huurauto tot 48 uur voor vertrek gratis te annuleren. Ook wijzigingen binnen de reservering zijn mogelijk (afhankelijk van de beschikbaarheid). Bij Alamo.nl kunt u er bovendien voor kiezen om nu uw huurauto te reserveren tegen een aanbetaling. Dan hoeft u het restantbedrag pas ter plaatse te betalen. Selecteer hiervoor tijdens uw reservering de optie ’ter plaatse betalen’. Vroegboeken loont dus letterlijk en draagt bij aan het ultieme vakantiegevoel.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

Via Alamo.nl boekt u veilig en betrouwbaar een huurauto op een bestemming naar keuze. De tarieven zijn inclusief benodigde verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers. En wist u dat u met onze No-Risk Garantie uw eigen risico volledig kunt af kopen? Heeft u hulp nodig tijdens het reserveren van uw huurauto of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze customer service afdeling.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.