Logo Alamo.nl

Inloggen

Winterbanden onder uw huurauto in Canada

Wist u dat bij sommige locaties in Canada de huurauto’s van Alamo.nl standaard zijn uitgerust met winterbanden wanneer deze verplicht zijn? Hierdoor kunt u ook bij kou en sneeuw zo veilig mogelijk de weg op. Winterbanden onder uw huurauto zorgen namelijk voor een goede wegligging, een kortere remweg en grip op de weg. Ideaal voor uw wintersport vakantie in Canda. In de onderstaande lijst zijn alle locaties waar de huurauto over winterbanden beschikt wanneer dit nodig is, aangegeven:

Montreal Airport
Montreal Downtown
Quebec Airport

All season banden

Alle huurauto’s van Alamo.nl zijn standaard uitgerust met all season banden. Vier seizoenen banden zijn geschikt voor elk seizoen waarin u rijdt. Het profiel is zo gemaakt dat u zowel in de zomer als in de winter optimaal kunt rijden. U heeft hierdoor altijd voldoende grip op de weg. Wilt u toch liever winterbanden onder uw huurauto? Dan kunt u dit aangeven bij de opties tijdens het reserveren van uw huurauto. Alamo.nl is afhankelijk van lokale partners en kan daarom de beschikbaarheid niet garanderen. In de meeste gevallen dient u voor extra opties een meerprijs te betalen.

Wintersport pakket

Wintersporten in Canada is een absolute aanrader! Bij veel locaties in Canada kunt u ook een wintersportpakket bijboeken. Het pakket bestaat uit een block heater, ijskrabber en een skidrager. De skidrager is geschikt voor twee paar ski’s of twee paar snowboards. Via het reserveringssysteem is het pakket te boeken voor 7,5 USD/CAD per dag. Door de goede kwaliteit sneeuw en de rust en ruimte is Canada een waar paradijs voor elke wintersportliefhebber. De belangrijkste skigebieden liggen in de Rocky Mountains.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •