Logo Alamo.nl

Inloggen

Een auto huren in eigen land

Wat je van ver haalt is lekker is het spreekwoord, maar lekker weg in eigen land is zeker net zo aantrekkelijk. Wist u dat u bij Alamo.nl ook een auto kunt huren in Nederland? U kunt kiezen uit onze verhuurlocaties op Amsterdam Schiphol, Amsterdam Centraal Station of Eindhoven. Nederland is veilig, goed bereisbaar en daarnaast een uitstekende uitvalsbasis om diverse buurlanden te bezoeken. Dichtbij huis valt echt genoeg te ontdekken!

Comfortabel op vakantie       

Er zijn tal van redenen waarom een auto huren bij Alamo.nl in Nederland een goed idee is. Wilt u bijvoorbeeld graag op vakantie in eigen land, maar heeft u geen eigen auto? Of rijdt u misschien in een leaseauto waarmee u geen of niet genoeg privé kilometers mag rijden? Misschien heeft u wel een auto, maar is deze te klein of niet comfortabel genoeg voor een vakantie met het hele gezin. Wat uw reden ook is, een huurauto kan voor iedereen een uitkomst zijn en is vaak zeer voordelig.

Een veilige en betrouwbare huurauto 

U kunt kiezen uit een ruim aanbod categorieën huurauto’s. Van een compacte KIA tot een ruime SUV, er altijd wel een huurauto die bij al uw wensen en uw budget past. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest. Maar door de coronacrisis zijn de protocollen nog verder aangescherpt en worden de hoogste normen van hygiëne gewaarborgd. Het aantal gelimiteerde kilometers dat u per dag kunt rijden is afhankelijk van het aantal huurdagen. Tot 28 huurdagen geldt er een maximum van 200 kilometer per dag. Over de extra gereden kilometers wordt een toeslag berekend.

familievakantie

Ontdek eigen land en daarbuiten

Nederland is niet groot, maar is wel divers. Van de rustige natuur op de Veluwe tot de eindeloze kustlijn en gezellige steden, u vindt hier voor een ieder wat wils. Wilt u liever de grens over? Ook dat kan met uw huurauto van Alamo.nl. Maak een mooie roadtrip door de vele natuurparken in Duitsland of zoek met het hele gezin de zon op aan de Franse kust. U heeft de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt en dat alles op uw eigen tempo en met uw eigen reisgezelschap. Uw huurauto brengt u overal snel, maar bovenal reist u veilig en comfortabel. Heeft u meer interesse in een huurcamper? Neem dan eens een kijkje bij onze camperverhuurspecialist Worldwide Campers.

Voordelen van een auto huren in eigen land

  • Altijd een comfortabele en geschikte auto die past bij al uw wensen inclusief de benodigde verzekeringen.        
  • Zeer strikt schoonmaakbeleid, waardoor u zorgeloos de weg op kunt.        
  • Goedkoop uw eigen risico afkopen.
  • Meerdere ophaallocaties in eigen land op goed bereikbare plaatsen, zoals treinstations.
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbare klantenservice.
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.