Logo Alamo.nl

Inloggen

Een auto huren in eigen land

Wat je van ver haalt is lekker is het spreekwoord, maar lekker weg in eigen land is zeker net zo aantrekkelijk. Wist u dat u bij Alamo.nl ook een auto kunt huren in Nederland? U kunt kiezen uit onze verhuurlocatie op Amsterdam Schiphol, Amsterdam Centraal Station, Eindhoven of Maastricht. Ondanks dat alles nu anders is dan normaal, kunt u er op deze manier toch samen tussenuit. Nederland is veilig, goed bereisbaar en daarnaast een uitstekende uitvalsbasis om diverse buurlanden te bezoeken. Dichtbij huis valt echt genoeg te ontdekken!

Comfortabel op vakantie       

Er zijn legio redenen om met een huurauto van Alamo.nl in Nederland op reis te gaan. In eerste instantie natuurlijk wanneer u graag op vakantie in Nederland wilt en zelf niet over een auto beschikt. We begrijpen dat u het openbaar liever even vermijdt en dan biedt een huurauto uitkomst en vrijheid. Of misschien rijdt u wel een leaseauto waarmee u geen of niet genoeg privé kilometers mag rijden. Of is uw gezinsauto geschikt voor kleine afstanden, maar niet comfortabel genoeg om met het hele gezin en alle koffers mee op vakantie te gaan. U kunt eenvoudig een kinderzitje bijbestellen. Kortom, een huurauto kan voor iedereen een uitkomst zijn en is heel voordelig.

Een veilige en betrouwbare huurauto 

U kunt kiezen uit een ruim aanbod categorieën huurauto’s. Van een compacte KIA tot een ruime SUV, er altijd wel een huurauto die bij al uw wensen en uw budget past. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest. Door de coronacrisis zijn de protocollen nog verder aangescherpt en worden de hoogte normen van hygiëne gewaarborgd. Behalve het uitgebreid schoonmaken en desinfecteren van de huurauto, wordt er ook voldoende aandacht gegeven aan de verhuurlocatie zelf en alle medewerkers. Ook tijdens het coronavirus kunt u dus zorgeloos met uw huurauto door eigen land. Het aantal gelimiteerde kilometers dat u per dag kunt rijden is afhankelijk van het aantal huurdagen. Tot 28 huurdagen geldt er een maximum van 200 kilometer per dag. Over de extra gereden kilometers wordt een toeslag berekend.

familievakantie

Ontdek eigen land en daarbuiten

Nederland is niet groot, maar is wel divers. Van rustige natuur op de Veluwe tot de eindeloze kustlijn en gezellige steden, voor ieder wat wils. Als de situatie het toelaat heeft u zelfs de mogelijkheid om de grens over te rijden naar andere landen. Maak een mooie roadtrip door de vele natuurparken in Duitsland of zoek met het hele gezin de zon op aan de Franse kust. U heeft de vrijheid om zelf te gaan en staan waar u wilt en dat alles op uw eigen tempo en met enkel uw eigen reisgezelschap. Uw huurauto brengt u overal snel, maar bovenal veilig en comfortabel. Interesse in een huurcamper? Neem dan eens een kijkje bij onze camperverhuur Worldwide Campers.

Voordelen van een auto huren in eigen land

  • Altijd een comfortabele en geschikte auto die past bij al uw wensen inclusief de benodigde verzekeringen.        
  • Zeer strikt schoonmaakbeleid, waardoor u zorgeloos de weg op kunt.        
  • Goedkoop uw eigen risico afkopen.
  • Meerdere ophaallocaties in eigen land op goed bereikbare plaatsen, zoals treinstations.
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbare klantenservice.      
  • Als het reisadvies naar omliggende landen positief is, mag u de grens over met de huurauto.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •