Logo Alamo.nl

Inloggen

One-way Canada – New York

Een one-way reis tussen Canada en New York is momenteel erg geliefd onder reizigers! Het voordeel van een one-way is dat u geen rondreis hoeft te maken, omdat u uw huurauto inlevert op een andere locatie dan waar u de auto heeft opgehaald. U hoeft dus niet terug naar uw startpunt! Wist u dat u deze route ook kan afleggen met uw Alamo.nl huurauto?
Deze reis is niet voor niets populair, de route brengt u langs bruisende steden en ongerepte natuur. Wij zetten de meest gereden one-ways tussen Canada en New York voor u op een rij en leggen u uit hoe u dit het beste kunt doen met uw alamo.nl huurauto.

Montreal – New York

De one-way van Montreal naar New York wordt veel gereden. In Montreal heeft Alamo.nl twee verhuurlocaties, Montreal Stanley en Montreal Airport. Omdat het niet mogelijk is om deze route rechtstreeks met uw alamo.nl huurauto te rijden, raden we u aan om uw auto gemakkelijk om te ruilen bij onze verhuurlocatie in Burlington. Burlington ligt in de staat Vermont, vlakbij de Canadese grens. De drop-off kosten (kosten voor het inleveren van de auto) bedragen 199 dollar voor de route Montreal – Burlington. Vervolgens vervolgt u uw reis naar het levendige New York! De drop-off kosten voor het traject Burlington – New York bedragen 150 dollar. U kunt uw Alamo.nl huurauto tenslotte inleveren op onze verhuurlocatie bij JFK Airport. Deze route kan uiteraard ook in omgekeerde richting worden gereden.

One-way Niagara falls

One-way Niagara falls

Ophaallocatie Afleverlocatie Drop-off kosten Aantal kilometers
Montreal Trudeau Airport Burlington Airport $199,00 150
Montreal Stanley Downtown Burlington Airport $199,00 150
Burlington Airport New York JFK Airport $150,00 225

Halifax of Toronto – Boston – New York

Een andere populaire route is van het Canadese Halifax, via Boston, naar New York. De drop-off kosten bedragen voor het traject Halifax – Boston 399 dollar. U kunt er ook voor kiezen om uw reis te starten in het levendige Toronto. In Toronto heeft u de keuze uit drie locaties waar u uw huurauto kunt ophalen. Dit zijn Toronto Union Station, Toronto Downtown en Toronto Airport. De drop-off kosten bedragen voor het traject Toronto – Boston 299 dollar.

New york skyline

New york skyline

Vanaf Boston heeft u de keuze om uw reis naar New York te vervolgen per huurauto of per trein. Een treinticket kost 79 dollar per persoon. Wanneer u met meerdere personen reist, is het echter voordeliger om de route per huurauto af te leggen. De drop-off kosten voor Boston – New York bedragen namelijk slechts 99 dollar en u huurt al een Economy Car vanaf 50 dollar per dag! Daarnaast heeft u met uw eigen huurauto de vrijheid om te stoppen waar en hoelang u wilt. U kunt uw Alamo.nl huurauto tenslotte inleveren op onze verhuurlocatie bij JFK Airport. Deze route kan uiteraard ook in omgekeerde richting worden gereden.

Ophaallocatie Afleverlocatie Drop-off kosten Aantal kilometers
Halifax Airport Boston Airport $399,00 1140
Boston Airport New York JFK Airport $99,00 372
bergen canada

bergen canada

Ophaallocatie Afleverlocatie Drop-off kosten Aantal kilometers
Toronto Airport Boston Airport $299,00 885
Toronto Downtown Boston Airport $299,00 885
Boston Airport New York JFK Airport $99,00 372

Andere routes

Wilt u graag een andere route rijden? Wij zoeken de dichtstbijzijnde Alamo.nl verhuurlocaties graag voor u uit! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard dient u altijd zelf te zorgen voor de benodigde grensdocumenten.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •