Logo Alamo.nl

Inloggen

One-way Canada – New York

Een one-way reis tussen Canada en New York blijft erg geliefd onder reizigers! Het voordeel van een one-way is dat u geen rondreis hoeft te maken, omdat u uw huurauto inlevert op een andere locatie dan waar u de auto heeft opgehaald. U hoeft dus niet terug naar uw startpunt! Wist u dat u deze route ook kan regelen met uw Alamo.nl huurauto? Wij hebben voor u de populairste one-ways tussen Canada en Amerika op een rij gezet.

Montreal – New York

De one-way van Montreal naar New York wordt veel gereden. In Montreal heeft Alamo.nl twee verhuurlocaties, Montreal Stanley en Montreal Airport. Het is niet mogelijk om uw huurauto op te halen in Montreal en in te leveren bij New York. Maar u kunt de auto gemakkelijk omruilen bij onze verhuurlocatie in Burlington. Burlington ligt in de staat Vermont, vlakbij de Canadese grens. De drop-off kosten (dat zijn de kosten voor het inleveren van de auto) bedragen 199 dollar voor de route Montreal – Burlington. Vervolgens vervolgt u uw reis naar New York, waar u de auto weer inlevert bij JFK Airport, Newark Airport of een van de stadslocaties. De drop-off kosten voor het traject Burlington – New York zijn 150 dollar. Deze route kan uiteraard ook in omgekeerde richting worden gereden.

One-way Niagara falls

OphaallocatieInleverlocatieDrop-off kostenAantal kilometers
Montreal Trudeau AirportBurlington Airport$199,00165
Montreal Stanley DowntownBurlington Airport$199,00165
Burlington AirportNew York JFK Airport$150,00500

Halifax of Toronto – Boston

Een andere populaire route is van het Canadese Halifax naar Boston. De drop-off kosten voor het traject Halifax – Boston zijn 399 dollar. Of haal uw auto van Alamo.nl op bij een van de drie locaties in Toronto, zoals Toronto Airport. De drop-off kosten voor het traject Toronto – Boston zijn 299 dollar.

New york skyline

U kunt ervoor kiezen uw reis te eindigen in Boston of verder doorreizen naar New York. De drop-off kosten voor Boston – New York zijn 99 dollar. Deze route kan uiteraard ook in omgekeerde richting worden gereden.

OphaallocatieInleverlocatieDrop-off kostenAantal kilometers
Toronto AirportBoston Airport$299,00885
Toronto DowntownBoston Airport$299,00885
Boston AirportNew York JFK Airport$99,00365
Halifax AirportBoston Airport$399,001030

Wilt u ook een one-way tussen Canada en Amerika boeken?

Bovenstaande one-ways zijn slechts suggesties. Als u graag een one-way van Canada naar New York of een andere route wilt boeken, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de beste optie(s) voor uw reis met een huurauto van Alamo.nl.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •