Logo Alamo.nl

Inloggen

Alamo.nl biedt klant meer opties

De zomer is nog maar net voorbij maar de echte fanatieke reiziger is alweer druk bezig met de voorbereidingen van een volgende vakantie. Om deze reizigers te ‘belonen’ biedt Alamo.nl haar klanten diverse extra opties. Zo is het, naast de vroegboekactie die momenteel loopt, voor bezoekers van Alamo.nl nu ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarnaast heeft Alamo.nl zeer gunstige annuleringsvoorwaarden waardoor het extra interessant is om die zomervakantie alvast te boeken.

Vroegboeken loont

Bij Alamo.nl staat de klant altijd centraal. Dit blijkt ook wel uit de vroekboekactie die op dit moment loopt. Klanten die namelijk voor 1 januari 2015 boeken, profiteren van een vroegboekkorting. Uiteraard houdt Alamo.nl er rekening mee dat niet iedereen zijn of haar vakantieplannen al voor 1 januari 2015 heeft gemaakt. Om ook deze klanten te laten profiteren van dit voordeel biedt Alamo.nl de mogelijkheid om een annuleringsverzekering van 7,50 EUR af te sluiten.

Offerte aanvraag

Alamo.nl heeft naar aanleiding van diverse klantenonderzoeken geconcludeerd dat met name consumenten het vaak prettig vinden om eerst een offerte te ontvangen voordat ze een definitieve boeking maken. Om deze klanten nog beter te bedienen biedt Alamo.nl als een van de weinige autoverhuurders sinds kort de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Na het ontvangen van de offerte hebben klanten vijf werkdagen de tijd om de offerte om te zetten in een definitieve boeking. Met deze extra optie biedt Alamo.nl de klant een totaal service pakket.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.