Logo Alamo.nl

Inloggen

Alamo.nl constateert groei in de Europese bestemmingen

2021 is nog niet voorbij, maar bij Alamo.nl wordt er toch al, ondanks of misschien juist wel dankzij corona, gesproken over een succesvol seizoen. De populaire autoverhuurder constateert een flinke toename voor de verschillende verhuurbestemmingen in Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland. Logischerwijs was reizen naar verre bestemmingen een groot deel van het jaar niet mogelijk, maar desalniettemin constateert Alamo.nl een groei in de Europese bestemmingen.

Auto huren vanuit Nederland

Daarnaast is er ook een groei in het aantal Nederlanders dat vanuit Nederland een auto huurt om vervolgens de weg op te gaan. “Reden voor deze trends kan gevonden worden in het feit dat het autobezit onder jongeren afneemt, dat de elektrische auto steeds populairder wort en dat steeds minder Nederlanders investeren in een grote auto en het daardoor prettiger vinden om met een grotere huurauto op vakantie te gaan”, aldus Hanny Fluit van Alamo.nl.

De voordelen van autohuur via Alamo.nl op een rij

Nederlanders investeren minder in het onderhoud of de aanschaf van een nieuwe auto met als resultaat dat ze eerder kiezen voor het huren van een auto voor de vakantie. Daarnaast is er een afname van autobezit onder jongeren, vooral in grote steden. Toch zijn dit niet de enige redenen dat het aantal autohuurboekingen de afgelopen maanden zijn gestegen. Alamo.nl biedt namelijk diverse voordelen:

√ Een auto huren in Europa is inclusief ongelimiteerd kilometers
√ Het voordelige prijstarief is inclusief de benodigde verzekeringen
√ U kunt goedkoop uw eigen risico afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice
√ Flexibele annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.

Verdere groei in de Europese bestemmingen verwacht

Langzamerhand gaan er steeds meer verre bestemmingen open zoals Amerika en Canada, maar ook in 2022 verwachten wij dat de groei in de Europese bestemmingen doorzet. Nederlanders hebben de voordelen ontdekt en reizen graag met de auto, zeker ten tijde van corona. Je reist namelijk met je eigen gezelschap en bepaalt zelf je route en reistempo. Is het ergens te druk, dan rijdt u gemakkelijk weer verder. Bovendien werken wij met flexibele annulerings- en wijzigingsvoorwaarden, waardoor het huren van een auto via Alamo.nl risicovrij is. Heeft u nog vragen? Ons ervaren customer service team staat 24/7 voor u klaar om u verder te helpen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.