Logo Alamo.nl

Inloggen

Alamo.nl komt met autohuur app!

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw auto gemakkelijk, snel en last minute te boeken via onze app! Alamo.nl merkte dat er een sterke behoefte is om op het laatste moment, dus voornamelijk als reizigers al aangekomen zijn op hun bestemming, een auto te huren. Voor deze vraag heeft Alamo.nl nu een app ontwikkeld: Autoshuren

Boek snel, gemakkelijk en last minute

De app Autoshuren is verkrijgbaar voor Android en iOS besturingssystemen. De app is voornamelijk bedoeld voor reizigers die op het laatste moment nog snel een auto willen boeken. De app geeft een realtime beschikbaarheid weer en u kunt eenvoudig online betalen. Wilt u uitgebreide informatie lezen over bijvoorbeeld de huurauto’s, nieuwsberichten en aanbiedingen? Of bent u benieuwd naar al onze ruim 2.000 locaties? Dan raden we u aan om onze website te bezoeken. Ook is het reserveren via de website overzichtelijker als u van tevoren een auto wilt reserveren.

menu app

menu app

Hierboven ziet u hoe het beginscherm van de app eruit ziet. Als u op ‘mijn profiel’ klikt, kunt u uw profiel aanmaken. Dit hoeft u maar eenmalig te doen, de app onthoudt uw gegevens voor de volgende keer. Ook zijn onze contactgegevens, veelgestelde vragen, huurvoorwaarden, wat is inbegrepen, verzekeringen en privacybeleid te vinden in de app.

U kunt de app van Alamo.nl downloaden in uw store op uw telefoon met het zoekwoord ‘Autoshuren’.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.