Logo Alamo.nl

Inloggen

Vakantiebeurs 2023

De USA is een land van big, bigger, biggest. Het land van ongekende mogelijkheden om naar en in te reizen en nog steeds nummer één als het gaat om intercontinentale vakanties. Daarom kan een grootse aanwezigheid op de Vakantiebeurs van een USA Paviljoen niet ontbreken. Van 12 t/m 15 januari staat Alamo.nl op de Vakantiebeurs met een eigen stand.

Alamo.nl op Vakantiebeurs

De USA leent zich uitstekend voor het maken van een roadtrip en er zijn tal van mogelijkheden v.w.b. autohuur. Aansluitend op de persoonlijke wensen, kan u zich bij Alamo.nl op de Vakantiebeurs laten adviseren over autohuur wereldwijd. Naast Alamo.nl vindt u meer dan 400 m2 aan USA beleving op de beurs. We staan in hal 11, dicht bij het USA terras. Maak een leuke foto in de diner op het Experience plein en praat met de USA-experts die graag tijd voor u vrij maken. Laat u informeren en inspireren door een van onze (USA-)specialisten!

Winactie Alamo.nl

Stuur, voor drie januari, een e-mail naar [email protected], waarin u aangeeft waarom u een auto wilt boeken voor uw droomreis door de USA, wie weet wint u dan twee gratis toegangstickets voor de Vakantiebeurs. Op de beurs zelf ontvangt u boviendien een interessante beurskorting en maakt u kans op een van de mooie prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een antislipcursus of een week gratis autohuur? We zien u graag bij onze stand!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.