Logo Alamo.nl

Inloggen

Reserveer uw auto zonder risico

Juist omdat u uw eigen vrijheid en flexibiliteit altijd behoudt. Wilt u uw huurauto alvast reserveren voor het goedkoopste tarief, nu er nog voldoende beschikbaarheid is? Wacht niet tot de prijzen stijgen, maar reserveer zo snel mogelijk uw auto zonder risico! Wij leggen u uit hoe.

Boek nu, betalen doe je later

Bij Alamo.nl kunt u ervoor kiezen om nu alvast uw huurauto te reserveren en pas te betalen als u de huurauto ophaalt bij de verhuurlocaties. Dit doet u door te kiezen voor de optie ’ter plaatse betalen’ in het boekingsproces, waardoor u alleen een aanbetaling hoeft te doen. Zo heeft u de zekerheid van een goed tarief zonder extra kosten en behoudt u de flexibiliteit om uw auto gratis te annuleren of wijzigen indien nodig. Lees meer over gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Boek een auto zonder risico

Fijn om te weten dat boeken zonder risico kan, maar u wilt natuurlijk ook weten of u de auto tegen de beste prijs kunt boeken. Wij willen dat ook zeker voor u weten. Daarom bieden wij naast Alamo ook autohuur aan via onze partner RNTaCar. U kunt daar namelijk ook een auto huren van andere verhuurders, zoals Enterprise, National, Hertz en Europcar. Wij vinden altijd een auto tegen de beste voorwaarden voor u, die past binnen uw budget en wensen.

Extra voordelen voor members

Met ons vaste customer serviceteam en de ruime keuze tegen flexibele voorwaarden hebben wij inmiddels een groot aantal klanten dat vaker bij ons boekt. Dat waarderen wij en daarom bieden wij u de mogelijkheid om Members Only te worden. Tegen een eenmalige bijdrage van € 17,50 meldt u zich aan en daarna ontvangt u altijd 5% korting op al uw boekingen, óók op uw eerste boeking!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.