Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren voor een dag

Bij autohuur denkt u wellicht aan prachtige rondreizen. Een road trip langs bekende steden of door iconische natuur. Relaxed rijdend door het glooiende landschap of langs uitdagende haarspeldbochten of door de eindeloze vlakten. Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden van autohuur! Maar veel klanten kiezen ook voor autohuur, simpelweg omdat ze er een nodig hebben in het dagelijkse leven. Een auto huren voor 1 dag voor een familiebezoek of een zakelijke afspraak. Ook dat kan bij Alamo.nl!

Met de zekerheid van gratis annuleren

Alamo.nl biedt nu tijdelijk een GRATIS annuleringsverzekering aan, zodat u uw huurauto kosteloos kunt annuleren tot 48 uur voor vertrek. Komt er een feestdag aan waarop u graag met een huurauto vrienden of familie wil bezoeken? Of heeft u over enkele weken een afspraak staan, waar u met een huurauto naartoe wil? Dan boekt u nu alvast uw huurauto voor het beste tarief, zonder zorgen over de annuleringskosten.

Gemakken van autohuur voor een dag

Kiest u een huurauto in plaats van uw eigen auto? Misschien is uw auto wel geschikt voor kortere ritten, maar niet om comfortabel met het gezin op pad te gaan. Of rijdt u milieubewust elektrisch, maar is de actieradius niet zo groot om door te kunnen rijden naar een mooie zonnige bestemming. Of is uw auto gewoon te oud om nog lange ritten aan te kunnen? Het voordeel van autohuur voor een dag is dat u een grotere of luxere auto kunt kiezen voor een langere rit. Of dat nu voor een uitstapje van 1 dag is of voor een vakantie vanuit Nederland voor meerdere weken. Bij Alamo.nl is er voor elke wens een geschikte auto passend bij uw budget!

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •