Logo Alamo.nl

Inloggen

Bezoek ons op de Vakantiebeurs

Waar gaat u heen op vakantie volgend jaar? Van 16 t/m 19 januari staan wij op de Vakantiebeurs, in de Jaarbeurs in Utrecht, voor al uw vragen. Kom langs op het USA Paviljoen in hal 11 en wij helpen u graag op weg. En wie weet wint u een week gratis autohuur in Amerika!

De vakantie voorpret kan beginnen.

Swing mee tijdens de 50e editie van de Vakantiebeurs bij (internationale) optredens, geniet van overheerlijke wereldgerechten én maak kans op vele prijzen. Wilt u graag een auto huren om te genieten van de ultieme vrijheid tijdens uw reis? Kom dan langs op onze stand (hal 11, D001) en laat u informeren en inspireren. U kunt ook bij ons terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Hopelijk ontmoeten we u daar!

Beurskorting en winactie

Behalve reisadvies geven wij op de beurs ook 15 euro beurskorting weg! Geldig voor all bestemmingen, zoals bijvoorbeeld en zonnige Italië of het avontuurlijke Mexico. En staat de Verenigde Staten hoog op uw lijstje? Doe dan mee moet onze winactie en wie weet wint u een week gratis autohuur in Amerika of een van de andere prijzen. Meedoen is simpel, raad het aantal autodropjes in de pot, laat uw deelnamebewijs achter en ontvang alvast een lekkere versnapering. Wie weet bent u de gelukkige winnaar, zien wij u daar?

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •