Logo Alamo.nl

Inloggen

De Alamo.nl Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Alamo.nl Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

Wat is de Alamo.nl Autohuurvoucher?   

Met de Alamo.nl Autohuurvoucher houdt u het volledige huurbedrag tot uw beschikking. En kunt u op een later moment een nieuwe autohuurboeking maken voor een bestemming naar keuze. Zo kunt u alsnog uw reis maken of uw voucher gebruiken voor een andere reis die u graag wilt maken. Voor de autohuurvoucher gelden zeer soepele voorwaarden, zodat u nooit ergens aan vast zit waar u niets aan heeft.

Wanneer ontvang ik de Alamo.nl Autohuurvoucher?   

Wereldwijd hebben wij allemaal te maken met de impact van het coronavirus. In deze lastige situatie willen wij onze klanten en partners graag duidelijkheid geven. Bij een tijdige annulering kunt u ervoor kiezen om het huurbedrag met inhouding van de annuleringskosten teruggestort te krijgen of u kunt kiezen voor de Voucher. Het voordeel van de voucher is dat u niet te maken heeft met annuleringskosten, maar het volledige bedrag van uw boeking behoudt.

Hoe werkt de voucher?

Heeft u uw reservering geannuleerd? Dan nemen wij uw verzoek in behandeling en handelen dit verder met u af. De voucher kunt u inwisselen op onze website en werkt als volgt: bij het maken van uw volgende boeking vult u tijdens van het reserveren bij uw persoonlijke informatie uw vouchernummer en uw e-mailadres in. Dit bedrag wordt vervolgens direct in mindering gebracht op uw nieuwe boeking. Is de waarde van de nieuwe boeking maximaal 15% lager dan de oorspronkelijke boeking? Dan betalen we het restantbedrag aan u terug. Is het meer dan de 15% lager, dan kunt u het restant tegoed inzetten bij een volgende boeking. Als het bedrag van de nieuwe boeking hoger is, dan kunt u het openstaande bedrag voldoen via iDEAL of uw creditcard.

Voorwaarden voucher 

  • U kunt de voucher alleen inwisselen bij boekingen via onze website. Deze functie is niet beschikbaar via onze mobiele app.
  • De voucher is geldig tot een jaar na uitgifte met vertrekken tot en met 31 december 2021.
  • U hoeft de voucher niet in één keer op te maken. Als er nog een bedrag openstaat, kunt u dit gebruiken voor een volgende boeking binnen de geldigheidsduur.

Aanvraag terugbetaling na één jaar   

Door de wereldwijde impact van het coronavirus is een uitzonderlijke situatie ontstaan, wat ons heeft doen besluiten om te kiezen voor de Alamo.nl Autohuurvoucher. Past een huurauto niet meer binnen uw nieuwe reisplannen en heeft u geen mogelijkheid gezien uw voucher te verzilveren binnen één jaar? Dan kunt u, tussen een jaar na uitgifte en 31 december 2021, een aanvraag doen voor restitutie. Dit kan voor het hele bedrag van de voucher of voor het restbedrag zijn. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Heeft u vragen over uw boeking tijdens het coronavirus? Lees dan onze corona FAQ.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •