Logo Alamo.nl

Inloggen

Een auto huren op de Canarische eilanden

Autoverhuurder Alamo.nl heeft nu ook locaties op de Canarische eilanden. Vergroot uw vrijheid met een huurauto tijdens uw vakantie op één van de eilanden. Alamo.nl werkt samen met Enterprise waar u snel en gemakkelijk een huurauto kunt ophalen op de luchthavens van Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, El Hierro en La Gomera. Op Tenerife kunt u zowel in het noorden als in het zuiden een huurauto ophalen. Enterprise heeft een uitstekende service en een groot aanbod huurauto’s inclusief ongelimiteerde kilometers en alle benodigde verzekeringen.

Waarom een auto huren op de Canarische eilanden via Alamo.nl

√ Altijd ongelimiteerd aantal kilometres in Spanje
√ De lage prijzen inclusief de benodigde verzekeringen
√ Ter plaatse een auto huren op de Canarische eilanden is duurder
√ Bij Alamo.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen
√ Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto

Tip van een Alamo.nl medewerker

Op Tenerife vindt u El Teide, één van Europa’s hoogste vulkanen. De omgeving van El Teide is prachtig en goed te bezoeken met een huurauto. De wegen naar de vulkaan zijn goed en u hoeft zich geen zorgen te maken over onverharde wegen. Bezoek El Teide vooral in de ochtend. Het kan namelijk erg warm worden op Tenerife. Na een bezoek aan de vulkaan kunt u doorrijden naar Santa Cruz in het noordoosten van Tenerife. De kustweg is adembenemend en absoluut een bezoek waard.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.