Logo Alamo.nl

Inloggen

Een zonnige voorjaarsvakantie met Alamo.nl!

De winter is nog in volle gang. Heeft u geen zin om te wachten tot de zomerdagen in Nederland weer aanbreken? Bij Alamo.nl kunt u een auto huren in de meest zonnige landen en gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Pak de eerste zonnestralen tijdens de voorjaarsvakantie en ontvlucht de kou met een huurauto van Alamo.nl!

Curaçao

Het hele jaar door zomerse temperaturen, vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer: dat is Curaçao! Bovendien beschikt dit eiland over prachtige stranden, die u met een huurauto van Alamo.nl op uw gemak kunt bezoeken. Op Curaçao kunt u bij Alamo.nl gebruik maken van een pick-up service. Een medewerker van Alamo.nl pikt u dan op bij uw accommodatie en brengt u naar de dichtstbijzijnde verhuur locatie. Makkelijker kunnen we het u niet maken.

Florida

Fans van Amerika en de zon mogen de staat Florida eigenlijk niet overslaan. Florida beschikt over goede wegen, wat rondreizen per huurauto van Alamo.nl heel eenvoudig maakt. Alleen al de route van Miami naar de Florida Keys is de moeite waard, onderweg krijgt u kans om prachtige kiekjes te maken. Huurt u een auto met Alamo.nl in Florida? Het is dan mogelijk deze op een andere locatie in te leveren. Hier betaalt u geen drop-off kosten voor.

Aruba

Nog zo’n exotisch eiland gelegen in het Carabisch gebied is Aruba. Dit eiland heeft een relatief kleine oppervlakte, waardoor u vrij eenvoudig in korte tijd grote afstanden af kunt leggen met een huurauto van Alamo.nl. Vergeet ook niet op ontdekkingstocht te gaan door de onderwaterwereld, ook hier is namelijk ontzettend veel te zien!

Sint Maarten

In een aantal opzichten vergelijkbaar met Curaçao en Aruba, maar toch beschikt Sint Maarten over een eigen uniek karakter. Dit komt wellicht doordat het eiland bestaat uit twee gedeeltes, een Nederlands en een Frans. Bezoek beide delen met een huurauto van Alamo.nl en ervaar de verschillen.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.