Logo Alamo.nl

Inloggen

Vakantiebeurs aanbieding

Bezoek ons op de Vakantiebeurs van 16 t/m 19 januari en kom alvast in de vakantiesferen. Kom langs op het USA Paviljoen in hal 11 en wij helpen u graag op weg. U kunt ook bij ons terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte. Behalve reisadvies geven wij op de beurs ook 15 euro beurskorting weg!

Geldig voor all bestemmingen wereldwijd. Gebruik hiervoor de kortingscode BEURS20 in het kortingscodeveld tijdens uw autohuurboeking.

Populaire bestemmingen:

Boek nu met korting!

Winactie

Staat een bezoek aan de USA bovenaan uw wensenlijstje? Doe dan mee moet onze winactie en wie weet wint u de hoofdprijs: een week gratis autohuur in Amerika. Meedoen is eenvoudig, raad het aantal autodropjes in de pot, laat uw deelnamebewijs achter en ontvang alvast een lekkere versnapering voor op de beurs. Wie weet bent u de gelukkige winnaar!

Einddatum:
01 april 2020
Algemene Voorwaarden:
  • Gebruik de kortingscode BEURS20 tijdens uw boeking om de korting te ontvangen.
  • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reservering gemaakt tot en met 31 maart 2020.
  • Deze korting is geldig voor alle locaties, bij een autohuurboeking van minimaal drie dagen.
  • Deze aanbieding is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen en niet te gebruiken in combinatie met andere kortingsacties.
  • Neem voor meer informatie over deze aanbieding of voor hulp bij het boeken contact met ons op.
 Deze aanbieding is verlopen!
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.