Logo Alamo.nl

Inloggen

Veilig reizen per huurauto

Nu steeds meer luchtvaartmaatschappijen hun vluchten hervatten en de grenzen weer langzaam opengaan, is er steeds meer mogelijk voor een zomervakantie in Europa. Ondanks dat alles nu ander is dan normaal, heeft u toch de vrijheid om er samen tussenuit te gaan. Wilt u graag veilig reizen op uw vakantiebestemming? Dan is juist nu het huren van een auto een hele veilige optie. U reist namelijk enkel met uw eigen reisgezelschap en kunt zelf bepalen waar u gaat en staat. Bij alamo.nl kunt u wereldwijd een voordelige auto huren. Er is veel keuze, waardoor er altijd een auto is die past bij uw wensen en reisbehoeften. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook 7 persoons auto’s verhuren?

Voordelen autohuur via Alamo.nl

  • Altijd veilig reizen in een comfortabele huurauto die past bij al uw wensen, inclusief de benodigde verzekeringen en in de meeste gevallen ongelimiteerde kilometers.
  • Voor slechts 3,50 euro per dag kunt u uw eigen risico afkopen.
  • Zeer strikt schoonmaakbeleid, waardoor u zorgeloos de weg op kunt.
  • Een huurauto geeft u de vrijheid om zelf te bepalen waar u heen gaat.
  • Ruime keuze aan ophaal- en inleverlocaties op goed bereikbare plaatsen.
  • Als het reisadvies positief is, mag u in veel gevallen de grens over.
  • 30 jaar ervaring in autohuur en 24/7 bereikbare klantenservice. Ook in geval van nood staan wij voor u klaar.

Veilig reizen in een hygiënische huurauto 

U kunt kiezen uit een ruim aanbod huurautocategorieën. Van een compacte KIA tot een ruime SUV, er altijd wel een huurauto die bij al uw wensen en uw budget past. De veiligheid en hygiëne zijn altijd al een topprioriteit geweest, maar door de coronacrisis zijn de hygiënemaatregelen nog verder aangescherpt. Hierdoor worden de hoogte normen van hygiëne gewaarborgd. Behalve het uitgebreid schoonmaken en desinfecteren van de huurauto, wordt er ook voldoende aandacht gegeven aan de autoverhuurlocatie zelf en alle medewerkers. Ook tijdens het coronavirus kunt u dus veilig reizen in uw huurauto. Heeft u vragen over uw boeking? Lees dan onze veelgestelde vragen over het coronavirus.

Maatregelen ter plaatse

Eventuele maatregelen ter plaatse kunnen per locatie verschillen. Zo kan het bijvoorbeeld per bestemming verschillen met hoeveel personen u in een auto mag. Ook geldt in sommige landen een afstandsregeling voor personen die niet uit hetzelfde gezin komen. De belangrijkste veiligheidsmaatregelen hebben wij alvast voor u uitgezocht. Voor overige vragen en actuele informatie kunt u kijken op de webpagina Wijs op Reis van Nederlandwereldwijd.nl. Op hun website kunt u terecht voor al uw vragen over uw reisbestemming.

Comfortabel op vakantie in Europa

Kijk voor voor het laatste nieuws voor wat betreft de reisadviezen per land op Nederlandwereldwijd.nl. Gaat u dit jaar liever op vakantie in of vanuit Nederland? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft en wij helpen u graag op weg.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.