Logo Alamo.nl

Inloggen

Reserveer je auto zonder risico

Hoewel we nog niet weten wanneer en waar, is de kans groot dat veel van ons toch van een vakantie in Europa willen genieten deze zomer. Een vakantie per auto wordt naar verwachting dè manier van reizen voor 2021. Juist omdat u uw eigen vrijheid en flexibiliteit behoudt tijdens uw vakantie in deze onzekere tijd. Wilt u uw huurauto alvast reserveren voor het goedkoopste tarief, nu er nog voldoende beschikbaarheid is? Wacht niet tot de prijzen stijgen als we weer mogen reizen, maar reserveer alvast en zonder risico! Wij leggen u uit hoe.

Boek nu, betalen doe je later

Bij Alamo.nl kunt u ervoor kiezen om nu alvast uw huurauto te reserveren en pas te betalen als u de huurauto ophaalt bij de verhuurlocaties. Dit doet u door te kiezen voor de optie ’ter plaatse betalen’ in het boekingsproces, waardoor u enkel €27 boekingskosten vooraf betaalt. Zo heeft u de zekerheid van een goed huurtarief en behoudt u de flexibiliteit om gratis te annuleren als uw bestemming toch een negatief reisadvies krijgt. Lees meer over gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Reserveer je auto op onze website of neem bij vragen contact op met ons customer service team.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •