Logo Alamo.nl

Inloggen

Reserveer uw auto zonder risico

Hoewel we nog niet weten wanneer en waar, is de kans groot dat veel van ons toch van een vakantie in Europa willen genieten deze zomer. Een vakantie per auto wordt naar verwachting dè manier van reizen voor 2021. Juist omdat u uw eigen vrijheid en flexibiliteit behoudt tijdens uw vakantie in deze onzekere tijd. Wilt u uw huurauto alvast reserveren voor het goedkoopste tarief, nu er nog voldoende beschikbaarheid is? Wacht niet tot de prijzen stijgen als we weer mogen reizen, maar reserveer alvast en zonder risico! Wij leggen u uit hoe.

Boek nu, betalen doe je later

Bij Alamo.nl kunt u ervoor kiezen om nu alvast uw huurauto te reserveren en pas te betalen als u de huurauto ophaalt bij de verhuurlocaties. Dit doet u door te kiezen voor de optie ’ter plaatse betalen’ in het boekingsproces, waardoor u enkel €27 boekingskosten vooraf betaalt. Zo heeft u de zekerheid van een goed huurtarief en behoudt u de flexibiliteit om gratis te annuleren als uw bestemming toch een negatief reisadvies krijgt. Lees meer over gratis annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Boeken zonder risico

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd bent dat u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit in deze tijd van Corona zelfs verkort naar 12 uur zodat u rustig uw testuitslag kunt afwachten. Dat is positief nieuws waarbij we natuurlijk altijd hopen op een negatieve uitslag.
Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

Boeken voor de beste prijs

Fijn om te weten dat boeken zonder risico kan, maar u wilt natuurlijk ook weten of u de auto tegen de beste prijs kunt boeken. Wij willen dat ook zeker voor u weten. Daarom bieden wij naast Alamo ook autohuur aan via Enterprise, National, Hertz en Europcar aan. Ook bieden wij flexibiliteit, via onze partner RNTaCar bieden wij ook de mogelijkheid nu te boeken tegen een kleine aanbetaling en pas ter plaatse de rest te betalen. Wij vinden altijd een auto tegen de beste voorwaarden voor u, die past binnen uw budget en wensen.

Extra voordelen voor members

Met ons vaste customer serviceteam en de ruime keuze tegen flexibele voorwaarden hebben wij inmiddels een groot aantal klanten dat vaker bij ons boekt. Dat waarderen wij en bieden daarom de mogelijkheid om Members Only te worden. Tegen een eenmalige bijdrage van € 17,50 meldt u zich aan en daarna ontvangt u altijd 5% korting op al uw boekingen, óók op uw eerste boeking!

Reserveer uw auto gelijk op onze website of neem contact op met ons customer service team.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •