Logo Alamo.nl

Inloggen

Extra bestuurder

Wilt u tijdens uw reis het besturen van de auto afwisselen met uw medereiziger(s)? Voeg dan tijdens uw reservering op onze website de optie extra bestuurder toe. Op sommige bestemmingen kan er wel een toeslag gelden voor eventuele medebestuurders.

Extra bestuurders in Noord-Amerika

Indien u aantoonbaar getrouwd bent of samenwoont, mag u in de Verenigde Staten uw partner gratis bijschrijven op het huurcontract als extra bestuurder. Als dat niet het geval is, worden er wel kosten in rekening gebracht. Heeft u bij uw autohuur in Noord-Amerika gekozen voor een Alamo.nl Gold of Gold Underage pakket? Dan hoeft u geen extra kosten te betalen voor medebestuurders. U kunt dan gratis drie extra bestuurders opgeven. Het bijschrijven van een medebestuurder doet u wanneer u ter plaatse de huurauto ophaalt.

Medebestuurders bijschrijven

Alle bestuurders moeten persoonlijk aanwezig zijn bij het ophalen van de huurauto. Het huurcontract wordt vervolgens door alle bestuurders ondertekend. Bovendien is iedereen verplicht om hun rijbewijs te laten zien op de verhuurlocatie. De hoofdbestuurder is daarnaast verplicht om een creditcard op naam te overhandigen. In New York dienen ook de medebestuurders over een creditcard op naam te beschikken. Wilt u ook een tweede bestuurder of meer toe laten voegen? In de huurvoorwaarden per land leest u meer over de mogelijkheden. U vindt de voorwaarden op de bestemmingspagina van het desbetreffende land. Of neem gerust contact op met onze customer service, zij helpen u graag verder op weg.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •