Logo Alamo.nl

Inloggen

Wijzigen en annuleren

Gratis wijzigen van uw autohuur reservering

Als u na uw boeking uw autohuurreservering wilt wijzigen, dan is dat geen enkel probleem. Geef uw wijziging door aan onze klantenservice en zij zullen de mogelijkheden voor u bekijken. Wij berekenen geen extra wijzigingskosten. Bij een wijziging is het huurtarief wel onderhevig aan tussentijdse (prijs)wijzigingen en de actuele beschikbaarheid.

Eenvoudig annuleren

Mocht u door omstandigheden genoodzaakt zijn om uw huurauto te annuleren, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Binnen 24 uur na uw reservering is het mogelijk om de huurauto kosteloos te annuleren. Na deze termijn is de boeking definitief en gelden de volgende kosten:

  • Annulering tot 14 dagen voor de aanvangsdatum van de huur: € 35,00.
  • Annulering van 14 dagen voor aanvangsdatum tot 2 dagen voor aanvangsdatum: € 75,00.
  • Annulering binnen 48 uur voor aanvang van de autohuur: 100% van de huursom.
  • Gedeeltelijke teruggave van het huurbedrag is niet mogelijk.
  • Indien u de auto niet kunt ophalen zal u worden geregistreerd als no show. In geval van no show bedragen de kosten 100% van de huursom.

Na annulering wordt de door u reeds betaalde huursom aan u teruggestort. De annuleringskosten worden hierop in mindering gebracht. Wereldwijd hebben wij allen te maken met een grote crisis. Wilt u uw huurauto annuleren? Dan kunt u ook kiezen voor de Alamo.nl autohuurvoucher. Met de Alamo.nl Autohuurvoucher houdt u het volledige huurbedrag tot uw beschikking. En kunt u op een later moment een nieuwe autohuurboeking maken voor een bestemming naar keuze. Lees hier alles over de voucher.

Afkoop annuleringskosten

Als u tijdens het boeken van de huurauto de optie afkoop annuleringskosten heeft toegevoegd aan uw reservering, betaalt u geen annuleringskosten. U krijgt dan het volledige huurbedrag teruggestort op uw rekening. Let op dat u uiterlijk 48 uur voor de ophaaldatum uw huurauto heeft geannuleerd, anders kunt u hier geen gebruik meer van maken. De optie afkoop annuleringskosten kunt u tijdelijk gratis toevoegen bij het maken van een reservering. Zo is een auto huren dus echt zonder risico, en betaalt u alleen als u de huurauto ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Annulering binnen 48 uur voor aanvang

Bij annuleren binnen 48 uur voor de ophaaltijd of na ingangsdatum van de reservering kunnen wij helaas het huurbedrag niet meer crediteren. Mocht u door omstandigheden genoodzaakt zijn de huurauto eerder in te leveren, dan is het wellicht mogelijk om de kosten te claimen bij uw reis- of doorlopende annuleringsverzekering. Uiteraard alleen indien dit onder de voorwaarden van uw verzekering valt.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •