Logo Alamo.nl

Inloggen

Wijzigen en annuleren

Gratis wijzigen en annuleren van uw autohuur reservering

Als u na uw boeking uw autohuur reservering wilt wijzigen of annuleren, dan is dat geen enkel probleem. Geef uw wijziging tijdig door aan onze klantenservice en zij zullen de mogelijkheden voor u bekijken. Wij berekenen u geen extra wijzigingskosten door. Houdt u er wel rekening mee dat bij een wijziging het huurtarief onderhevig is aan tussentijdse (prijs)wijzigingen en de actuele beschikbaarheid.

Eenvoudig annuleren

Mocht u uw huurauto willen annuleren na reservering, dan kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wist u dat u geen annuleringskosten hoeft te betalen wanneer u tijdens het boeken van de huurauto de optie afkoop annuleringskosten heeft toegevoegd? U krijgt dan namelijk het volledige huurbedrag teruggestort op uw rekening. Boek nu uw huurauto bij Alamo.nl en voeg deze optie tijdelijk gratis toe bij het maken van een reservering. Zo is een auto huren echt zonder risico en betaalt u alleen voor uw huurauto als u deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Annulering binnen 48 uur voor aanvang

Bij annuleren binnen 48 uur voor de ophaaltijd of na ingangsdatum van de reservering kunnen wij helaas het huurbedrag niet meer crediteren, ook niet als u de optie afkoop annuleringskosten heeft toegevoegd aan uw reservering. Mocht u door omstandigheden genoodzaakt zijn de huurauto eerder in te leveren, dan is het wellicht mogelijk om de kosten te claimen bij uw reis- of doorlopende annuleringsverzekering. Uiteraard is dit alleen mogelijk indien de reden onder de voorwaarden van uw verzekering valt.

Betalen kan ter plaatse

U wilt, zeker in deze tijden, geen onnodige risico’s lopen. Wij begrijpen dat als geen ander, daarom kunt u er nu bij Alamo.nl voor kiezen om uw autohuur pas ter plaatse te betalen. U kunt hiervoor kiezen bij alle Amerikaanse en Europese locaties. U kunt op deze manier tijdig uw huurauto reserveren zonder risico, terwijl u profiteert van een gunstig tarief. U selecteert simpelweg ’ter plaatse betalen’ bij stap 2 van uw autoreservering hoeft dan alleen een kleine aanbetaling te doen. De rest betaalt u later op uw bestemming in de lokale valuta per creditcard. Heeft u nog vragen over het wijzigen en annuleren van uw huurauto? Onze customer service staat 24/7 voor u klaar om u verder te helpen.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •