Inloggen

Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke autohuur aanbieding voor uw vakantie of rondreis met een huurauto? Hier vindt u alle lopende aanbiedingen en kortingscodes die het huren van een auto nog goedkoper kunnen maken. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Alamo.nl en ontvang aanbiedingen, kortingen en kortingscodes in uw mail. Regelmatig hebben wij diverse acties voor autohuur in Amerika en Canada. Maar ook aanbiedingen op huurauto's in Spanje, Frankrijk en andere populaire autohuur bestemmingen.

alamo app

Korting voor app boekers

Om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft Alamo.nl een app: Autoshuren. Via de app kunt u binnen 4 eenvoudige stappen en een paar minuten van uw tijd een auto reserveren. Zelfs op het laatste moment! Download onze gratis app en ontvang €12,50 korting op uw reservering!

auto huren in californie

Ontvang €15 korting binnen Californië

Een mooie reis langs de Amerikaanse westkust staat bij velen op het verlanglijstje. De allure van Los Angeles, de stranden van Santa Barbara, de Nationale Parken en de mooiste straten van San Francisco. Huur een auto en beleef het zelf. De hele maand april krijgt u €15 korting op uw autohuur binnen Californië met de exclusieve kortingscode CALI2018.

Reismagazine

Flinke korting op de leukste reismagazines

Lekker bladeren door de meest fantastische bestemmingen, wegdromen en inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie. Alamo.nl biedt zijn huurders nu meer dan 75% korting op een jaarabonnement van reismagazines America Magazine, Down Under/Azië, Nordic of Griekenland Magazine.

members only alamo.nl

Ontvang 5% korting als Member van Alamo.nl!

Als Member van Alamo.nl krijgt u altijd 5% korting op uw huurauto. Deze korting wordt al berekend tijdens de eerste boeking die u maakt. Het lidmaatschap van Members Only kost u eenmalig € 17,50 en is daarna altijd geldig.

aanbieding of korting alamo.nl

Geen passende aanbieding of korting gevonden?

Meld u dan aan voor de Alamo.nl nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen van alle autohuur locaties wereldwijd.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.