Logo Alamo.nl

Inloggen

Aanbiedingen

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke autohuur aanbieding voor uw vakantie of rondreis met een huurauto? Hier vindt u alle lopende aanbiedingen en eventuele kortingscodes. Wilt u als eerste op de hoogte gehouden worden van onze aanbiedingen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Alamo.nl!

korting op uw autohuur

November Blues Korting: daar zit muziek in!

Black Friday is van oorsprong Amerikaans en vindt altijd plaats op de 4e vrijdag in november. Traditioneel markeert het de eerste vrijdag na Thanksgiving. Op Black Friday en het daaropvolgende weekend gelden er vaak interessante kortingen in (online) winkels. Bij Alamo.nl hebben we dit jaar geen Black Friday Deal of Cyber Monday actie, wij bieden u namelijk de hele maand november € 50,- korting op uw autohuur, want november wordt altijd gezien als een wat sombere maand. Maar November Blues: daar zit juist muziek in!

gratis annuleren

Tijdelijk gratis annuleren bij Alamo.nl

Alamo.nl biedt nu tijdelijk een GRATIS annuleringsverzekering aan, zodat u uw huurauto gratis kunt annuleren. Weet u nog niet zeker vanaf welke vakantiebestemming u een auto gaat huren? Of twijfelt u nog of u op reis kunt? Huur dan alvast uw huurauto met onze voordelige tarieven, zodat u dat vast geregeld heeft. En mocht u uw reis toch niet maken, dan kunt u bij ons gemakkelijk uw huurauto annuleren, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort op uw rekening. Zo zit u nooit ergens aan vast.

members only alamo.nl

Ontvang korting als Member van Alamo.nl!

Als Member van Alamo.nl krijgt u altijd 5% korting op uw huurauto. Deze korting wordt al berekend tijdens de eerste boeking die u maakt. Het lidmaatschap van Members Only kost u eenmalig € 17,50 en is daarna altijd geldig.

aanbieding of korting alamo.nl

Geen passende aanbieding of korting gevonden?

Meld u dan aan voor de Alamo.nl nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en kortingen van alle autohuur locaties wereldwijd.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •