Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canada

Canada is een groot land met veel ruimte en rust. U vindt er prachtige natuur en moderne en levendige steden als Vancouver, Calgary en Toronto. U kunt in Canada nog uren rondrijden in een huurauto en niemand tegenkomen. Het is zelfs mogelijk om grizzlyberen te spotten langs de weg! Een auto huren in Canada doet u eenvoudig en snel in vier gemakkelijke stappen. Op Alamo.nl vindt u voordelige autohuur tarieven voor Canada inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Zo kunt u in alle vrijheid genieten van een rondreis door Canada.

Auto huren in Canada via Alamo.nl

Canada is bij uitstek geschikt om een auto te huren. Regel dit bij voorkeur vooraf in Nederland zodat u in Canada bij de autoverhuurder niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Canada? Boek deze dan op Alamo.nl. In Canada heeft Alamo meer dan 70 verhuurlocaties, de locaties bevinden zich zowel in de steden als bij de grote luchthavens. Hierdoor is er altijd een geschikt verhuurlocatie voor u. Wij bieden auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn en wij bieden u ook de mogelijkheid om de auto op een andere locatie in te leveren, een zogeheten one-way.

Canada reserveringen tot 12 uur van te voren annuleren

Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit zelfs verkort naar 12 uur.

De huurprijs voor autohuur Canada is inclusief

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Canada zijn namelijk inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Reist u samen met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse drie extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Wilt u graag een auto huren in Canada, maar bent u nog geen 25 jaar? Dan raden wij u het Gold Underage pakket aan. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd.

Eigen risico op uw huurauto

In Canada heeft u een eigen risico van 800 CAD op de huurauto. Bij onze National locaties bedraagt dit 1.500 CAD. Dit bedrag kunt u afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie voor € 3,50 per dag. Als u deze voordelige garantie afsluit, hoeft u lokaal niets meer af te sluiten. Met de No-Risk Garantie beschermt u het eigen risico tot een maximum van € 1.500,-. Hierdoor hoeft u ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Wel moet u er rekening mee houden dat het bedrag van de borg wordt ingehouden op uw creditcard. Schade aan banden, bodem, dak, spiegels en ruiten wordt niet standaard vergoed. Raadpleegt u de huurvoorwaarden voor meer informatie of neem contact met ons op.

Combineer uw rondreis door Canada met een bezoek aan Amerika

Bent u in de buurt van de grens tussen Canada en Amerika en heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan de Verenigde Staten? Dan is dit uw kans! Met een huurauto van Alamo rijdt u de gemakkelijk de grens over. Ontdek bijvoorbeeld de trendy stad Seattle in de buurt van Vancouver of combineer uw rondreis vanuit Toronto met een citytrip New York. U kunt er ook voor kiezen om uw auto op te halen en in te leveren in Amerika en vice versa. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Waarom een auto huren in Canada via Alamo.nl?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Een auto huren in Canada inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.