Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Italië

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Italië en wilt u nog een voordelige auto huren in Italië? Boek deze huurauto dan gemakkelijk op Alamo.nl. Met een huurauto van Alamo geniet u van volledige vrijheid en kunt u op een ultieme manier Italië ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een huurauto in Toscane vanaf Pisa of de meren wilt bezoeken vanuit Milaan, op Alamo.nl vindt u altijd een geschikte huurauto voor uw reis door Italië.

Lees meer

Ontdek Italië met een Alamo huurauto

Italië staat bekend om de rijke cultuur en geschiedenis en vooral om het heerlijke eten. Overal vindt u restaurantjes waar u kunt genieten van een typisch Italiaans gerecht met natuurlijk een overheerlijke wijn. De grote steden in Italië, die met een huurauto prima te bereiken zijn bieden veel sfeer. Of u nu houdt van musea, idyllische straatjes of winkelen, in Italië vindt u het allemaal. Een auto huren in Italië is de ideale manier om de binnenlanden van Italië te bezoeken. Chianti, de bekendste wijn uit Italië, vindt u in de wijnstreken van Toscane. Met een huurauto vanuit Pisa of Florence kunt u dit gebied makkelijk bereiken. In de buurt liggen ook leuke steden als Siena en Lucca, die absoluut een bezoek waard zijn.

Ga verzekerd de weg op met een huurauto van Alamo

Als u via Alamo.nl uw autohuur boekt, bent u automatisch verzekerd tegen schade, diefstal en aansprakelijkheid. Meestal houdt u dan nog wel een eigen risico op de huurauto. Het eigen risico ter plaatse afkopen is relatief duur en daarom kunt u op Alamo.nl kiezen voor onze voordelige No-Risk Garantie. U koopt dan vooraf het eigen risico af voor slechts 3,5 euro per dag, zodat u in Italië zorgeloos kunt genieten van de huurauto.

Maak een roadtrip door Italië

Wist u dat u ook een auto kunt huren in Italië en deze op verschillende plaatsen in het land weer kunt inleveren? U maakt dan een zogeheten one-way. Het voordeel hiervan is dat u niet met uw huurauto terug hoeft naar uw startpunt. Huur uw auto bijvoorbeeld in het levendige Milaan en breng deze weer terug op het vliegveld in Naples. Geniet onderweg vanuit uw huurauto van het schitterende Italiaanse landschap en maak een tussenstop in het Romantische Rome. Wilt u ook een auto huren in Italië? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op of maak direct een autohuur reservering.

Waarom een auto huren in Italië via Alamo.nl?

√ Een auto huren in Italië inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s.
√ Veel autohuur locaties op het vaste land en de eilanden van Italië, zoals Sicilië en Sardinië.
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.