Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Italië

Bent u van plan om op vakantie te gaan naar Italië en wilt u nog een voordelige en betrouwbare auto huren in Italië? Boek deze huurauto dan gemakkelijk op Alamo.nl. Met een huurauto van Alamo geniet u van volledige vrijheid en kunt u op een ultieme manier Italië ontdekken. Bovendien zijn de benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers inbegrepen in het goedkope huurtarief. Of u nu op zoek bent naar een huurauto in Toscane vanaf Pisa of de meren wilt bezoeken vanuit Milaan. Op Alamo.nl vindt u altijd een geschikte huurauto voor uw reis door Italië.

Lees meer

Auto huren in Italië

Italië staat bekend om de rijke cultuur, het prachtige landschap en de heerlijke Italiaanse keuken. Met een voordelige huurauto kunt u op eigen tempo het schitterende Italië ontdekken. Bij elke autoverhuurder wordt de auto grondig gereinigd en gedesinfecteerd, zodat u veilig de weg op kunt. Een auto huren in Italië is de ideale manier om de binnenlanden van het land te verkennen. Chianti, de bekendste wijn uit Italië, vindt u in de wijnstreken van Toscane. Met een huurauto vanuit Pisa of Florence kunt u dit gebied gemakkelijk bereiken. In de buurt liggen ook diverse leuke steden, zoals Siena en Lucca.

Ga verzekerd de weg op

Als u via Alamo.nl uw autohuur boekt, bent u automatisch verzekerd tegen schade, diefstal en aansprakelijkheid. Meestal houdt u dan nog wel een eigen risico op de huurauto. Het eigen risico ter plaatse afkopen is relatief duur en daarom kunt u op Alamo.nl kiezen voor onze voordelige No-Risk Garantie. U koopt dan vooraf het eigen risico af voor slechts 3,5 euro per dag, zodat u in Italië zorgeloos kunt genieten van de huurauto.

Maak een roadtrip door Italië

Wist u dat u ook een auto kunt huren in Italië en deze op verschillende plaatsen in het land weer kunt inleveren? U maakt dan een zogeheten one-way. Het voordeel hiervan is dat u niet met uw huurauto terug hoeft naar uw startpunt. Huur uw auto bijvoorbeeld in het levendige Milaan en breng deze weer terug op het vliegveld in Napels. Geniet onderweg vanuit uw huurauto van het schitterende Italiaanse landschap en maak een tussenstop in het Romantische Rome. Wilt u ook een auto huren in Italië? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op of maak direct een autohuur reservering.

Waarom een auto huren in Italië via Alamo.nl?

√ Een auto huren in Italië is inclusief ongelimiteerd kilometers.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan huurauto’s. Wist u dat u ook een 7 persoons auto kunt huren?
√ Veel autohuur locaties op het vaste land en de eilanden van Italië, zoals Sicilië en Sardinië.
√  Altijd veilig op vakantie met uw eigen reisgezelschap in een grondig gereinigde huurauto.
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.