Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Amerika

Wilt u een voordelige auto huren in Amerika? Reserveer uw huurauto dan op Alamo.nl. In de USA beschikken we over een groot aantal autoverhuur locaties. Hierdoor is er altijd een locatie in de buurt van uw bestemming. Wij hebben verhuurlocaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en bieden een All-Inclusive pakket. Tevens u heeft de mogelijkheid om de huurauto op een andere locatie in te leveren dan waar u de auto heeft opgehaald.

Ontdek Amerika met een huurauto

Of u nu een rondreis gaat maken door het westen of het oosten van de Verenigde Staten, een auto huren in Amerika is bij Alamo.nl altijd aantrekkelijk. In het oosten van Amerika vindt u de grote steden, zoals New York City of Washington. In het westen van Amerika vindt u de mooiste nationale parkeren die met een huurauto goed te bereiken zijn. Vlieg bijvoorbeeld op San Francisco, Las Vegas of Los Angeles. Bent u op zoek naar de zon? Boek dan een huurauto in Florida vanaf bijvoorbeeld Miami of Orlando. En heeft u langer dan twee weken de tijd? Overweeg dan uw reis door Florida te combineren met een paar dagen in de Deep South-regio en eindig uw reis in bijvoorbeeld Memphis of New Orleans.

Amerika boekingen tot 12 uur van te voren annuleren

Wij weten ook dat praatjes geen gaatjes vullen. Dus naast veel kennis is het ook belangrijk dat u verzekerd u zonder risico kan boeken. Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit zelfs verkort naar 12 uur. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

Volledig verzekerd

Met uw huurauto van Alamo.nl gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Amerika zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Reist u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse drie extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Bovendien ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op onze website kunt u ook kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders vanaf 21 jaar verzekerd.

One-way auto huren in Amerika

Wist u dat u de huurauto ook op een andere locatie kunt inleveren? Voornamelijk in het westen van Amerika en in Florida zijn deze zogeheten one-ways erg populair, maar bij ons zijn bijna alle combinaties in Amerika mogelijk. Tijdens het reserveren van een huurauto worden de eventuele achterlatingskosten getoond in het boekingsproces. In sommige gevallen zijn deze kosten op aanvraag. Voor de volgende routes in de USA worden er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening gebracht:

  • Bij het huren van een auto binnen de staat Florida en Californië.
  • Met een one-way tussen Californië en Arizona en vice versa.
  • Met een one-way tussen Californië en Nevada en vice versa.

Waarom een auto huren in Amerika via Alamo.nl?

√ Onze tarieven zijn altijd inclusief alle benodigde verzekeringen en ongelimiteerde kilometers.

√ Ruime keuze aan huurauto’s en verhuurlocaties.

√ U kunt voor slechts € 3,50 per dag uw eigen risico afkopen, dankzij onze No Risk-garantie.

√ Wij bieden u aantrekkelijke tarieven.

√ Gunstige annuleringsvoorwaarden tot 12 uur voor ophalen.

Rondreizen met een huurauto en een camper in Amerika?

Wilt u alleen een auto in Amerika huren of wilt u ook een rondreis per camper maken? De combinatie van autohuur en camperhuur is voor veel reizigers een ideale oplossing. U huurt dan bijvoorbeeld een auto voor uw verblijf in de stad en gaat vervolgens met uw huurcamper op pad. Voor het huren van een camper verwijzen wij u naar onze partner Worldwide Campers. Onze medewerkers van onze customer service werken voor beide merken en helpen u graag op weg.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •