Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nederland

Een auto huren in Nederland om deze zomer veilig op vakantie te gaan in eigen land of Europa? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en bepaal zelf waar u gaat en staat. Met onze huurauto gaat u altijd verzekerd en zonder zorgen de weg op. Alle benodigde verzekeringen en lokale belasting zijn inbegrepen in het voordelige huurtarief. In de hoofdstad hebben we een verhuurlocatie op Amsterdam Schiphol Airport en op Amsterdam Centraal station. Woont u in het zuiden van Nederland? Dan kunt u een auto huren in Eindhoven. Zit uw gewenste locatie hier niet tussen, kijk dan eens op onze partnersite RNTaCar.

Lees meer

Auto huren in Nederland

Ook in eigen land kunt u eenvoudig een betrouwbare auto huren voor uw vakantie in eigen land. In Nederland heeft Alamo.nl drie verhuurlocaties, op Amsterdam Schiphol, Amsterdam Centraal Station en Eindhoven. Door het strikte schoonmaakbeleid van alle verhuurlocaties gaat u altijd op pad met een optimaal hygiënische huurauto. En eenmaal onderweg kunt u zelf de rust opzoeken en genieten van alle vrijheid die de huurauto u biedt. Het aantal gelimiteerde kilometers dat u per dag kunt rijden is afhankelijk van het aantal huurdagen. Tot 28 huurdagen geldt er een maximum van 200 kilometer per dag. Over de extra gereden kilometers wordt een toeslag berekend. Raadpleeg voor meer informatie de huurvoorwaarden. Heeft u nog vragen over een voordelige auto huren in Nederland? Neem dan contact op met ons ervaren klantenservice.   

Begin uw roadtrip door Europa in Nederland

U kunt een auto huren in Nederland en de grens oversteken. Dat maakt Nederland de ideale startplaats van uw roadtrip door Europa. Of u nu naar Oost-Europa of naar Zuid-Europa wilt rijden, vanuit Nederland kan het allemaal. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan onze buurlanden België en Duitsland of zoek met het gezin de zon op in Frankrijk, Spanje of Portugal. Uiteraard als de situatie het weer toelaat. En tot die tijd blijft er ook in Nederland genoeg te ontdekken. Onze ruime huurauto’s bieden ruimte voor het hele gezin en alle koffers. Gaat u met z’n tweeën? Kies dan bijvoorbeeld voor een compacte, maar niet minder comfortabele optie. Ook een auto huren in Nederland? Boek eenvoudig een betrouwbare huurauto of vraag een vrijblijvende offerte op.

Voordelen Alamo.nl?

√ U kunt al een auto huren in Nederland vanaf 18 jaar.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ 24/7 persoonlijke service middels ons noodnummer.          
√ Ruim 30 jaar ervaring in autohuur.

Altijd een auto bij u in de buurt

Target Travel Services biedt naast Alamo.nl ook autoverhuur aan via RNTaCar. RNTaCar werkt samen met alle grote aanbieders, zoals Europcar en Hertz waardoor er altijd wel een verhuurlocatie bij u in de buurt te vinden is. In Nederland kunt u kiezen uit meer dan 150 locaties verspreid over meer dan 35 steden. U huurt altijd een betrouwbare en veilige huurauto inclusief de benodigde verzekeringen. Daarnaast betaalt u slechts een aanbetaling en de rest als u de huurauto ophaalt.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.