Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Nederland

Een auto huren in Nederland en de minder bekende plekjes in Nederland bezoeken? Reserveer dan nu uw huurauto op Alamo.nl en ontdek ons kleine kikkerlandje! Van Maastricht tot Groningen of van Vlissingen naar Sneek, met uw Alamo huurauto gaat u altijd verzekerd de weg op. In Nederland heeft Alamo diverse verhuurlocaties. In de hoofdstad heeft Alamo een verhuurlocatie op Amsterdam Schiphol Airport en op Amsterdam Centraal station. Woont u in het zuiden van Nederland? Dan kunt u een auto huren in Eindhoven of Maastricht. Wanneer u via Alamo.nl boekt zijn de verzekeringen met betrekking tot schade, diefstal en aansprakelijkheid inbegrepen in het voordelige prijstarief. Dit geldt ook voor lokale belastingen en/of luchthavenbelastingen. U kunt er vanuit gaan dat wanneer u via Alamo.nl boekt, u zorgeloos met uw huurauto de weg op kunt.

Lees meer

Ontdek Nederland met een Alamo huurauto

Nederland heeft meer te bieden dan de grote steden in de randstad. Ga op zoek naar het bourgondische leven in Maastricht en geniet van het prachtige heuvelachtige Zuid-Limburgse landschap. Als de zon schijnt kunt u er ook voor kiezen om heerlijke verse vis in een oud Zeeuws dorpje te eten. Wanneer u meer van natuur houdt, maak dan een wandeling op de Veluwe. Nederland heeft voor ieder wat wils, en als u in Nederland niet kunt vinden wat u zoekt, gebruik dan uw huurauto om andere delen in Europa te ontdekken. Het aantal ongelimteerde kilometers dat u per dag kunt rijden is afhankelijk van het aantal huurdagen. Bekijk hiervoor de voorwaarden.

Begin uw roadtrip door Europa in Nederland

Nederland is de ideale startplaats van uw roadtrip door Europa. Of u nu naar Oost-Europa of naar Zuid-Europa wilt rijden vanuit Nederland kan het allemaal. Rijd bijvoorbeeld via België en Frankrijk naar Spanje en geniet van het heerlijke weer in de miljoenenstad Barcelona. Of wat dacht u van een reis naar Wenen via München! U kunt ervoor kiezen om uw auto op een andere Alamo verhuurlocatie terug te brengen dan waar u deze in eerste instantie heeft opgehaald. Lever uw auto bijvoorbeeld in Wenen in en neem het vliegtuig terug naar Amsterdam. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers.

Waarom een auto huren in Nederland via Alamo.nl?

√ U kunt al een auto huren in Nederland vanaf 18 jaar
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s
√ Mogelijkheid om uw huurauto op een andere plaats in te leveren dan waar u hem heeft opgehaald
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.