Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Spanje

Wilt u deze zomer veilig een auto huren in Spanje? Boek deze dan eenvoudig op Alamo.nl en ontdek alle mogelijkheden en locaties voor een autovakantie in Spanje. Wat dacht u van Malaga, Barcelona, Madrid of Gran Canaria? Alamo.nl heeft meer dan 100 verhuurlocaties in Spanje op diverse luchthavens, treinstations en ook downtown. Op deze manier hebt u altijd zelf de keuze waar u een auto ophaalt of inlevert. Wist u dat een auto huren in Spanje inclusief ongelimiteerd kilometers en verzekeringen is?

Een auto huren in Spanje

Als u een auto huurt bij Alamo.nl zijn altijd de benodigde verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid inbegrepen in het huurtarief. Daarnaast heeft u de optie om het eigen risico af te kopen. Dit betekent dat u voor een bedrag van € 3,50 per dag beschermd en zorgeloos de weg kunt. Tijdens het maken van uw boeking kunt u dit aangeven en zorgt u ervoor dat u goed verzekerd bent. Ook het maken van een one-way, dus het inleveren van de huurauto op een andere locatie, kunt u eenvoudig aanvragen. Ontdek alle opties voor het maken van een one-way in Spanje!

De tip van een Alamo.nl medewerker

Veilig een auto huren in Spanje voor deze zomervakantie? Dat kan! U kunt bijvoorbeeld de auto ophalen vanaf de luchthaven in Barcelona en de auto weer inleveren op de luchthaven van Madrid. Zo ervaar u alle vrijheid tijdens de vakantie. Wel kunnen wel mogelijke drop-off kosten worden berekend, dit ziet u direct bij het maken van u boeking. Daarnaast is een auto huren in Spanje ook inclusief lokale belastingen en de luchthavenbelasting. Dit betekent dat u op locatie niks extra’s hoeft te betalen. Het is tevens mogelijk om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract.

Waarom via Alamo.nl een auto huren?

√ Inclusief ongelimiteerde kilometers
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen
√ Altijd veilig een grondig gereinigde auto huren
√ Voordelig uw eigen risico afkopen
√ One-way autoverhuur mogelijk in Spanje

Verhuurlocaties in Spanje

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl dan krijgt u altijd een grondig gereinigde huurauto mee. Dit komt omdat alle verhuurlocaties werken met een aangepast schoonmaakbeleid. Daarnaast wordt er bij het ophalen en inleveren van de huurauto een gepaste afstand gehouden. Op deze manier kunt u veilig een auto huren in Spanje voor de vakantie. Wilt u ook een auto huren in Spanje? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of maak direct uw autoboeking. Nog vragen? Neem dan contact op met onze customer service afdeling.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.