Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Spanje

Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Spanje? Boek deze dan op Alamo.nl. In Spanje heeft Alamo 133 autoverhuurlocaties en beschikt daardoor altijd over een huurauto in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens. Een auto huren in Spanje doet u inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen. Wilt u ook geen eigen risico? Kies dan voor onze goedkope No-Risk garantie. Voor een bedrag van € 3,50 per dag kunt u helemaal zorgeloos de weg op met uw huurauto!

Lees meer

Ontdek Andalusië met een huurauto

Spanje heeft met een huurauto veel te bieden. De wegen zijn uitstekend en de afstanden zijn goed te overzien. U kunt een huurauto reserveren vanuit bijvoorbeeld Madrid en deze inleveren in Malaga. U maakt dan een zogeheten one-way. Op deze manier ontdekt u met uw huurauto het authentieke Spanje: Andalusië, zonder dat u terug hoeft naar uw beginpunt. In Andalusië vindt u de bekende steden Sevilla, Malaga, Granada en Cordoba. In bijvoorbeeld Sevilla kunt u de hele dag rondlopen en genieten van de bezienswaardigheden, leuke tapasrestaurantjes en een Flamenco voorstelling bijwonen. Met uw huurauto bereikt u binnen 2 uur de steden Malaga of Cordoba, die ook absoluut een bezoek waard zijn als u rondreist met een huurauto door Andalusië.

Auto huren in Spanje voor uw zonvakantie

Wilt u een auto huren in Spanje voor een vakantie aan de Costa Brava? Vlieg dan met bijvoorbeeld Transavia of Vueling naar Gerona of Barcelona. Vanaf beide luchthavens kunt u heel eenvoudig een huurauto ophalen. Wij raden u aan om een auto te huren voor Spanje voordat u vertrekt om teleurstelling ter plaatse te voorkomen. Voornamelijk in augustus is het aan de Costa Brava erg druk. Vliegt u naar Gerona? Dan bent u binnen 45 minuten in populaire badplaatsen als Lloret de Mar, Tossa de Mar en Blanes. Bij de meeste hotels aan de Costa Brava kunt u gratis parkeren. En heeft u interesse in een dagexcursie naar Barcelona? Rijdt met uw huurauto naar een plaats in de buurt van Barcelona en stap daar op de trein. U bespaart hoge parkeerkosten en arriveert midden in het centrum.

Wat is er inclusief in het tarief in Spanje?

Als u een huurauto boekt via Alamo.nl gaat u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor autohuur in Spanje zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Een auto huren in Spanje doet u bij Alamo.nl ook inclusief de lokale belastingen en de luchthavenbelasting. Het is tevens mogelijk om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract. Wilt u ook een auto huren in Spanje? Vraag vandaag nog een offerte op of maak direct een boeking.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.