Logo Alamo.nl

Inloggen

Contact

Heeft u vragen over een reservering die u gemaakt heeft via Alamo.nl of over de huurauto’s, autoverhuurlocaties of service van Alamo.nl? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Heeft u een vraag over een reservering die niet gemaakt is via Alamo.nl, bijvoorbeeld via een reisorganisatie of vergelijkingssite? Dan raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met deze organisatie. Wij hebben geen inzicht in reserveringen die niet worden gemaakt via Alamo.nl. Alle reserveringen via Alamo.nl worden afgehandeld door Target Travel Services.

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met Alamo.nl:

Telefonisch:

Onze customer service is telefonisch bereikbaar via +31 30 693 0136. Op maandag t/m vrijdag kunt u ons bereiken van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen. En ervaart u ter plaatse problemen met uw reservering? Neem dan buiten kantooruren contact met ons op via het telefoonnummer dat staat vermeld op de autohuurvoucher.

E-mail:

Per post:

Target Travel Services
Bisonspoor 3002 – A701
NL-3605 LT Maarssen

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •