Logo Alamo.nl

Inloggen

Contact

Heeft u vragen over een reservering die u gemaakt heeft via Alamo.nl of over de huurauto’s, autoverhuurlocaties of service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Heeft u een vraag over een reservering die niet gemaakt is via Alamo.nl, bijvoorbeeld via een reisorganisatie of vergelijkingssite? Dan raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met deze organisatie. Wij hebben geen inzicht in reserveringen die niet worden gemaakt via Alamo.nl. Alle reserveringen via Alamo.nl worden afgehandeld door Target Travel Services.

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met ons:

Telefonisch contact:

Onze customer service is telefonisch bereikbaar via +31 30 693 0136. Op maandag t/m vrijdag kunt u ons bereiken van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons een e-mail sturen. En ervaart u ter plaatse problemen met uw reservering? Neem dan vooral telefonisch contact met ons op. Buiten kantooruren zijn wij bereikbaar via het telefoonnummer dat staat vermeld op de autohuurvoucher.

E-mail:

Per post:

Target Travel Services
Bisonspoor 3002 – A701
3605 LT Maarssen
Nederland

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.