Logo Alamo.nl

Inloggen

Over ons

Sinds 1995 wordt via Alamo.nl online autohuur aangeboden door Target Travel Services in Maarssen. Het verkoopkantoor van Target Travel Services is gespecialiseerd in marketing en verhuur van auto’s wereldwijd via het netwerk van Alamo. Op Alamo.nl vindt u meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Bij vragen wordt u direct geholpen door de ervaren medewerkers van Target Travel Services, die ook uw reserveringen verwerken.

 

30 jaar autohuur ervaring

Sinds Alamo 30 jaar geleden actief werd op de Nederlandse markt, zijn de medewerkers van Alamo.nl al bezig met autohuur. Al 30 jaar biedt Alamo.nl online autohuur en was daarmee een van de eerste online autohuur aanbieders. Die jarenlange ervaring maakt dat de medewerkers van de customer serviceafdeling weten dat persoonlijk contact en snelle service belangrijk is voor de klant.

Boeken zonder risico en voor de beste prijs

Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Alamo.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit in deze tijd van Corona zelfs verkort naar 12 uur zodat u rustig uw testuitslag kunt afwachten. Dat is positief nieuws waarbij we natuurlijk altijd hopen op een negatieve uitslag.

Fijn om te weten dat boeken zonder risico kan, maar u wilt natuurlijk ook weten of u de auto tegen de beste prijs kunt boeken. Wij willen dat ook zeker voor u weten. Daarom bieden wij naast Alamo ook autohuur aan via Enterprise, National, Hertz en Europcar aan. Ook bieden wij flexibiliteit, via onze website RNTaCar.com bieden wij ook de mogelijkheid nu te boeken tegen een kleine aanbetaling en pas ter plaatse de rest te betalen. Wij vinden altijd een auto tegen de beste voorwaarden voor u, die past binnen uw budget en wensen.

Duidelijke informatie

Met name over verzekeringen zijn vaak veel vragen. Wij streven ernaar de informatie niet alleen op onze website, maar ook tijdens het boekingsproces zo duidelijk en volledig mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld op het voucher duidelijk lezen wat er wel en niet inbegrepen is in de autohuur. Ook ter plaatse kunt u het risico tot het minimum beperken, als u bij ons een No Risk garantie afsluiten is uw eigen risico teruggebracht tot nul euro. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

24/7 service

Wij zorgen ervoor dat uw autohuur reservering direct verwerkt wordt, ook ’s avonds en in het weekend. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Als u ons tijdens kantooruren belt, wordt de telefoon altijd direct door een van onze medewerkers opgenomen.

Vaste klanten

Een groot aantal van onze klanten boekt hun huurauto al jarenlang via Alamo.nl. Wij stellen dat zeer op prijs en wij bieden onze vaste klanten de mogelijkheid om Members Only te worden. Als “Member” ontvangt u, na de eenmalige aanmeldkosten van EUR 17,50, een vaste korting van 5% op al uw prepaid boekingen. Ook bij uw allereerste boeking kunt u al lid worden en direct profiteren van een korting op uw huurauto.

Enterprise Holdings Inc. en andere verhuurders

Alamo is onderdeel van Enterprise Holdings Inc. Enterprise Holdings, één van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo is in 1976 gestart met 4 locaties in Florida en groeide al snel uit tot een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika. Inmiddels heeft Alamo wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo.

Zit uw gewenste auto er niet tussen, kijk dan eens op onze vergelijkingsite RNTaCar waar naast de auto’s van Alamo, Enterprise en National ook huurauto’s van Hertz en Europcar worden geboden. En waar u kunt kiezen om nu een kleine aanbetaling te doen en het restbedrag pas bij het ophalen van uw auto.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.