Logo Alamo.nl

Inloggen

Affiliates

Voor het affiliates gedeelte van Alamo.nl moet u zich registreren met de onderstaande link. Indien u reeds geregisteerd bent op deze website, vul dan uw affiliateID en wachtwoord in. Indien u nog niet bent geregistreerd, dan kunt u zich hieronder aanmelden voor het Alamo affiliate programma.

Aanmelden voor onze Affiliates module

Heeft u een website, nieuwsbrief of PPC campagne gericht op de reissector en minimaal 500 unieke bezoekers per maand? Meld u dan nu aan voor het Alamo.nl affiliate programma! Met ons affiliate programma verdient u vanaf 6% commissie per boeking die wordt gemaakt via de links op uw eigen website, nieuwsbrief of PPC campagne. Met een cookietijd van 30 dagen verdient u ook geld als bezoekers later terugkomen en de boeking maken.

Waarom Affiliate worden van Alamo.nl?

Wij ondersteunen uw promotie-acties met een periodieke nieuwsbrief, regelmatige aanbiedingen, interessante banners en nog veel meer! U kunt deeplinken naar landen of steden. Het is zelfs mogelijk om een white label versie te krijgen die u in uw eigen website kunt opnemen! Als u zich aanmeldt krijgt u binnen 10 werkdagen bericht. Uiteraard bezoeken wij uw website zodat wij samen met u kunnen bepalen wat de beste implementatiekeuze is. Wilt u liever eerst overleg? Stuur een e-mail naar info@alamo.nl of bel 030-6930136.

Affiliate worden

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •