Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Australië

Een auto huren in Australië en genieten van het land van de kangoeroes, Aboriginals en het Great Barrier Reef? Reserveer dan nu uw huurauto via Alamo.nl en reis comfortabel door Australië! Bij Alamo.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers zodat u alle mooie plekjes op het eiland kunt ontdekken zonder extra kosten achteraf! Bovendien zijn de benodigde verzekeringen inclusief  en kunt u voor slechts €7,50 per dag uw eigen risico afkopen. Hierdoor kunt u zonder zorgen de weg op. Denk eraan dat, net zoals in Engeland, de mensen in Australië op de linker weghelft rijden!

Lees meer

Ontdek Australië met een Alamo huurauto

Australië is een zeer uitgestrekt eiland. De afstanden tussen de grote steden zoals Adelaide, Brisbane, Sydney en Melbourne zijn enorm. Met uw Alamo huurauto kunt u hierdoor prachtige roadtrips maken. De nationale parken in het land laten u flora en fauna zien die u nergens anders ter wereld tegen zult komen. Bezoek het Royal National Park vlakbij Sydney  en ga op zoek naar prachtige papegaaien of bijzondere slangen. Naast de bijzondere dier- en plantsoorten die op het land leven kunt u aan de Australische kust ook fantastisch snorkelen en duiken. Vanaf de stad Cairns in het noordoosten van het land is het Great Barrier Reef gemakkelijk te bereiken. Bij dit koraalrif leven zeer zeldzame vissen. U kunt in Australië nog veel meer doen dan het bewonderen van de bijzondere flora en fauna.

De grote steden Sydney en Melbourne staan bol van de culturele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld het Opera House in Sydney en het La Trobe Universiry Sculpture Park in Melbourne. Daarnaast kunt u op een aantal uur van Melbourne in het Alpine National Park skiën en snowboarden. Australië heeft alles wat u zoekt! Prachtige flora en fauna, heel veel cultuur, schitterende zandstranden en u kunt in sommige delen van het land zelfs wintersporten. Een comfortabele auto huren in Australië? Wacht niet langer en reserveer vandaag nog uw huurauto via Alamo.nl!

Maak een roadtrip door Australië

Begin uw roadtrip in Sydney in New South Wales. In deze metropool kunt u als toerist uw hart ophalen. Cultuur, natuur en strand, deze stad heeft alles. Rijd nadat u Sydney heeft ontdekt naar Melbourne in de deelstaat Victoria. Geniet hier van de vele parken en tuinen of bezoek één van de oudste Australische wijnregio’s. Rijd vervolgens naar uw eindpunt Adelaide in South Australia. Hier kunt u uw huurauto inleveren bij de Alamo verhuurlocatie. Zonder huurauto kunt u hier genoeg beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het kangaroo eiland waar u zeer bijzondere diersoorten zoals zeeleeuwen, koala’s en dwergpinguïns.

Road restrictions in Australië

In Australië zijn er een aantal wegen waar het niet toegestaan is om met u Alamo.nl huurauto te rijden. Reden hiervoor is dat deze wegen onverhard zijn en er een verhoogd risico is op schade aan de huurauto. Mocht u toch met uw huurauto over deze wegen rijden, houdt u er dan rekening mee dat u niet verzekerd bent in geval van schade. Hierbij vindt u een overzicht van de wegen waar het niet toegestaan is om met uw huurauto te rijden:

Waarom via Alamo.nl een auto huren in Australië?

√ One-way rentals in Australië zijn mogelijk
√ U kunt uw eigen risico voor slechts €7,50 per dag afkopen
√ Een auto huren in Australië inclusief ongelimiteerde kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.