Logo Alamo.nl

Inloggen

Visum Noord-Amerika

Reist u naar Amerika of Canada met een elektronisch paspoort dat is uitgegeven door een land dat onder het Visa Waiver Programma valt? Dan is het verplicht een ESTA/ETA-reistoestemming aan te vragen. Nederland en België vallen onder deze regeling. De visum aanvraag voor Amerika dient u online via het Electronic System for Travel Authorization (ESTA) in. De visum aanvraag voor Canada dient u via het Electronic Travel Authorization (ETA) in.

Visum voor Amerika (ESTA)

ESTA dient uiterlijk 72 uur voor vertrek aangevraagd te worden en heeft een geldigheidsduur van 2 jaar, tenzij anders vermeld in het paspoort. Gegevens als uw verblijfadres, vluchtnummer en dergelijke dienen per reis geactualiseerd te worden. Indien u geen ESTA heeft aangevraagd en/of verkregen, loopt u het risico vertragingen op te lopen op de luchthaven. In het ergste geval wordt u de toegang tot Amerika ontzegt. De kosten voor ESTA bedragen US $ 14,- per persoon. De betaling kan via creditcard of PayPal worden voldaan.

Deze reistoestemming is een aanvulling op de informatie die u voor de US Customs and Border Protection Authority moet invullen wanneer u naar Amerika vliegt. Via deze website vraagt u eenvoudig en snel digitaal uw ESTA aan. Meer informatie over ESTA vindt u op de officiële website van ESTA.

ESTA aanvragen!

Visum voor Canada (ETA)

Bent u van plan om een autorondreis door Canada te maken met Alamo.nl? Houdt u er dan rekening mee dat u vanaf najaar 2016 een Electronic Travel Authorization (ETA) nodig heeft om het land in te komen. In de meeste gevallen geeft ETA, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct autorisatie. In enkele gevallen duurt dit langer. Alamo.nl adviseert u daarom om minimaal drie weken voor vertrek de aanvraag in te dienen.

ETA dient uiterlijk 72 uur voor vertrek aangevraagd te worden en heeft een geldigheidsduur van vijf jaar, tenzij anders vermeld in het paspoort. Gegevens als uw verblijfadres, vluchtnummer en dergelijke dienen per reis geactualiseerd te worden. Indien u geen ETA heeft aangevraagd en/of verkregen, loopt u het risico vertragingen op te lopen op de luchthaven in Canada. In het ergste geval wordt u de toegang tot Canada ontzegt. De kosten voor ETA bedragen CA$ 7,- per persoon. De betaling kan alleen via creditcard worden voldaan. Via deze website kunt u eenvoudig en snel digitaal uw ETA aanvragen.

ETA aanvragen!

 

Wilt u graag ondersteuning bij het aanvragen van uw ETA of uw ESTA? Dan is E-visums.nl een goede partij. E-visums.nl is een intermediair waar u eenvoudig online uw ETA, ESTA of visum in het Nederlands kan aanvragen. U ontvangt deze direct, waardoor u niet in de rij hoeft te staan op het vliegveld. Tevens kunt u er betalen via iDEAL, overboeking of Mister Cash. Belgische klanten kunnen ook met creditcard betalen. Bovendien controleren ze uw aanvraag op evidente fouten en bieden ze support in het Nederlands via telefoon, e-mail en chat.

 

Let op: vliegt u via Canada naar de Verenigde Staten? Dan zijn zowel een ETA als een ESTA-aanvraag verplicht.

 

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •