Logo Alamo.nl

Inloggen

Wereldwijd een auto huren via Alamo.nl

 

Autohuur in o.a. Amerika, Canada, Nederland, Spanje en Frankrijk

Met bijna 2.000 autoverhuur locaties wereldwijd biedt Alamo.nl u een netwerk aan van betrouwbare verhuurlocaties op populaire reisbestemmingen, zoals Amerika, Canada, Spanje en Frankrijk. Alamo heeft huurauto’s in diverse categorieën tegen een scherp tarief en met een optimale service. Zoekt u een SUV voor uw rondreis door Canada, een minivan in Amerika, een personenauto voor uw verblijf in Kroatië of een cabrio voor uw vakantie in Portugal? Op Alamo.nl vindt u goedkope autohuur tarieven inclusief verzekeringen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunt u zorgeloos de weg op.

Waarom een auto huren via Alamo.nl?

Op Alamo.nl boekt u veilig en betrouwbaar een huurauto tegen voordelige autohuur tarieven. De tarieven zijn inclusief verzekeringen, lokale toeslagen, belastingen en, in de meeste gevallen, ongelimiteerde kilometers. Met onze No-Risk garantie koopt u uw eigen risico volledig af. Heeft u hulp nodig tijdens het reserveren van uw huurauto? Neem dan gerust contact op via ons telefoonnummer 030-6930136. Eén van onze ervaren medewerkers helpt u graag verder.

Een auto huren in Nederland

Wilt u een auto huren in Nederland om deze zomer op vakantie te gaan in eigen land of Europa? Reserveer dan gemakkelijk uw huurauto en geniet van al het moois dat uw eigen land te bieden heeft. U mag ook de grens over naar andere landen in Europa. En eenmaal onderweg bepaalt u zelf uw route en uw tempo. Met het ruime aanbod huurauto’s is er altijd een autocategorie die bij uw wensen past. Huur onder andere uw auto op Amsterdam Schiphol, centraal station of Eindhoven.

Boek nu uw huurauto bij Alamo.nl en voeg tijdelijk de optie afkoop annuleringskosten gratis toe aan uw reservering. Zo is een auto huren dus echt zonder risico, en betaalt u alleen voor uw huurauto als u deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken.
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.