Logo Alamo.nl

Inloggen

Flinke korting op de leukste reismagazines

Lekker bladeren door de meest fantastische bestemmingen, wegdromen en inspiratie opdoen voor uw volgende vakantie. Alamo.nl biedt zijn huurders nu meer dan 75% korting op een jaarabonnement van reismagazines America Magazine, Down Under/Azië, Nordic of Griekenland Magazine.

Lees boeiende artikelen over prachtige natuurparken, verbazingwekkende wildlife, bruisende steden en rijke historie. Er zit gegarandeerd een leuk magazine voor u bij!

Een jaar reisinspiratie voor maar €7,50

Wilt u zich aanmelden voor een jaar lang gratis reisinspiratie? Stuur dan na uw boeking een email naar info@alamo.nl met daarin uw adresgegevens en geef aan voor welk magazine u zich wilt aanmelden. Ons Customer Service team neemt dan contact met u op. Waar de reguliere prijs van een jaarabonnement ca. €32,50 is, betaalt u nu maar €7,50. voor het eerste jaar. U kunt uw abonnement uiteraard vrijblijvend opzeggen.

Gratis voor Members Only

Heeft u een Members Only lidmaatschap? Dan is ontvangt u het het jaarabonnement helemaal gratis! Wilt u zich aanmelden voor een jaar lang gratis reisinspiratie? Stuur dan na uw autohuurreservering een email naar info@alamo.nl met daarin uw adresgegevens en geef aan voor welk magazine u zich wilt aanmelden. Ons Customer Service team neemt dan contact met u op. Lees op onze Members Only pagina alle andere voordelen van een Members Only lidmaatschap bij alamo.nl.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •