Logo Alamo.nl

Inloggen

Korting bij Quick Parking

De grenzen gaan langzaam maar zeker weer open en ook de vliegtuigmaatschappijen hervatten hun vluchten. Om veilig en comfortabel naar de luchthaven te komen is uw eigen auto de beste optie. Daarom hebben wij speciaal voor onze klanten een aantrekkelijke korting van maar liefst 15% op uw reservering bij Quick Parking.

Slim airport parkeren

Quick parking biedt veilige parking aan op 17 luchthavens tegen voordelige tarieven. Deze beveiligde parkeerplaatsen bevinden zich dichtbij de luchthavens en een gratis 24/7 shuttle brengt u snel naar de terminal. Via Quickparking.com kunt u makkelijk en eenvoudig uw boeking maken. Daar kunt u ook kiezen voor de service die bij u past, bijvoorbeeld gratis annuleren, overdekt parkeren of hulp bij de bagage. Vul Quickparking15 in in het veld Promocode bij uw boeking op Quick Parking en vervolgens wordt de korting direct verrekend. De kortingscode is maar liefst een jaar geldig tot 1 juli 2021.

Voordelen autohuur via Alamo.nl

√ Keuze uit meer dan 2000 verhuur locaties wereldwijd.
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief.
√ Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
√ Koop voordelig het eigen risico af met onze No-Risk Garantie.
√ Lokale en luchthaven toeslagen zijn inbegrepen.
√ 30 jaar ervaring in autohuur en een goed bereikbare klantenservice.

Einddatum:
02 juli 2021
Algemene Voorwaarden:
  • Vul Quickparking15 in in het veld Promocode bij uw boeking op Quick Parking en de korting wordt direct verrekend.
  • De kortingscode is een jaar geldig tot 1 juli 2021.
 Deze aanbieding is verlopen!
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •