Logo Alamo.nl

Inloggen

Aangepaste auto in Amerika

Autoverhuurder Alamo.nl biedt in Amerika de mogelijkheid om zonder extra kosten aangepaste auto’s te huren. Klanten die vanwege een fysieke beperking een aanpassing aan hun auto nodig hebben, bieden wij de service aan om de auto aan te passen met bijvoorbeeld handgas of verplaatsing van het gas- en rempedaal. De service, die door deskundige monteurs wordt uitgevoerd, is op aanvraag en moet tijdig worden doorgegeven. Op sommige grote luchthavenlocaties staan al aangepaste auto’s klaar.

Geen extra kosten voor een aangepaste auto

Via Alamo.nl kan eenvoudig een reservering worden gemaakt voor een standaard huurauto in de Verenigde Staten. Naast de reservering ontvangen wij graag een email met welke aanpassing u nodig heeft in de auto. Dit mag naar info@alamo.nl. Wij dienden dan een aanvraag in bij de locatie. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. U profiteer dus van dezelfde voordelige prijzen die alamo.nl aanbiedt op alle locaties in de Verenigde Staten. Voor vragen over aangepaste huurauto’s kunt u tijdens kantooruren bellen naar ons customer service team via 030-6930136.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.