Logo Alamo.nl

Inloggen

No-Risk Garantie

De No-Risk garantie wordt u aangeboden door Target Travel Services. U kunt bij boeking aangeven of u hiervan gebruik wilt maken. Met de No-Risk garantie koopt u het eigen risico af, tot een maximum van EUR 1.500,-. Dit product is niet bekend bij de verhuurder dus zij zullen u er ter plaatse op wijzen dat u niet verzekerd bent. U hoeft ter plaatse geen extra verzekering af te sluiten want u bent immers via de No-Risk Garantie verzekerd. Wel moet u er rekening mee houden dat het bedrag van de borg wordt ingehouden op uw creditcard. Kiest u er voor toch een lokale verzekering extra af te sluiten, dan komt u niet in aanmerking voor teruggave van de kosten doordat u dubbel verzekerd bent.

Schade claimen?

Vul het online declaratie formulier zo volledig in. Indien alle documenten aangeleverd zijn, wordt de claim binnen zes weken behandeld. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op de No-Risk Garantie.

 

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.