Logo Alamo.nl

Inloggen

No-Risk Garantie

De No-Risk Garantie wordt u aangeboden door Target Travel Services en kunt u toevoegen aan uw boeking voor slechts € 3,50 per dag. Als u deze voordelige garantie afsluit, hoeft u lokaal niets meer af te sluiten. Met de No-Risk Garantie beschermt u het eigen risico tot een maximum van € 1500. Omdat deze garantie door Target Travel Services wordt aangeboden, kunt u dit niet op de verhuurlocatie toevoegen. De verhuurlocatie kan aanvullende verzekeringen aanbieden omdat zij niet in hun systeem kunnen zien dat u de No-Risk Garantie heeft toegevoegd. U kunt deze aanvullende verzekeringen afwijzen want u bent immers via de No-Risk Garantie gedekt. Wel moet u er rekening mee houden dat het bedrag van de borg wordt ingehouden op uw creditcard. Kiest u ervoor toch een lokale verzekering extra af te sluiten, dan komt u niet in aanmerking voor teruggave van deze kosten doordat u dubbel verzekerd bent. In het geval van onduidelijkheid bij het ophalen van de huurauto, verzoeken wij u om direct contact op te nemen met ons (nood)telefoonnummer dat staat vermeld op uw voucher.

Hoogte van het eigen risico

Europa

In Europa geldt een eigen risico. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van het land en autotype dat u heeft gereserveerd. De hoogte kunt u nalezen in de voorwaarden per land en staat vermeld op uw autohuur voucher.

Noord-Amerika

In de USA bestaat er geen eigen risico. U hoeft uzelf hier dus ook niet voor te verzekeren. Wel kunt u gebruikmaken van de No-Risk Garantie, zodat u ook voor wegsleepkosten (tot € 500) en schade aan de banden van de huurauto bent beschermd. Dit valt in Amerika namelijk buiten de verzekering. In Canada bedraagt het eigen risico CA$ 1500. 

Zuid- en Midden-Amerika

Het eigen risico is afhankelijk van het land en autotype wat u heeft gereserveerd. De hoogte kunt u nalezen in de voorwaarden per land.

Australië

In Australië geldt een eigen risico. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van het autotype wat u heeft gereserveerd. De hoogte kunt u nalezen in de voorwaarden.

Banden, bodem, dak, spiegels en ruiten

Schade aan banden, bodem, dak, spiegels en ruiten wordt niet standaard vergoed. In de Verenigde Staten zijn deze onderdelen wel verzekerd, met uitzondering van de banden. In sommige gevallen is het mogelijk om hiervoor een extra verzekering af te sluiten ter plaatse. Maar u kunt hiervoor ook onze No-Risk Garantie afsluiten voor € 3,50 per dag, zodat u ook voor deze onderdelen bent beschermd. Zeker in IJsland is dat door al het gravel een echte must. In Noord-Amerika kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de Roadside Assistance Plus.

Schade claimen?

Heeft u gebruikgemaakt van onze No-Risk Garantie en heeft u schade aan de huurauto? Vul dan het declaratie formulier zo volledig mogelijk in en stuur deze naar info@alamo.nl. Indien alle documenten aangeleverd zijn, wordt de claim binnen zes weken behandeld. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op de No-Risk Garantie.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •