Logo Alamo.nl

Inloggen

Travel Industry Member

Bent u werkzaam in de reisbranche (e.g. voor een luchtvaartmaatschappij, reisbureau of hotel), meld u dan gratis aan als Travel Industry Member. Als Travel Industry Member ontvangt u 15% korting op onze huurauto tarieven. Het is verplicht om de aanmelding te voltooien met een bedrijfsemail.

Wanneer u zich bij ons aanmeld als Travel Industry Member, wordt u automatisch doorgestuurd naar onze partner website Autoshuren.nl. Via de website van Autoshuren.nl krijg je niet alleen toegang tot de tarieven van Alamo, maar ook die van Hertz, Europcar, National en Enterprise.

Aanmelden als Travel Industry Member!

Wat zijn de extra voordelen als Travel Industry Member?

  • 15% korting op onze huurtarieven.
  • Kosteloos uw boeking wijzigen (op basis van beschikbaarheid).
  • Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Indien u reeds geregistreerd bent als Travel Industry Member kunt u hier inloggen op uw persoonlijke account.

Bent u niet werkzaam binnen de reisbranche maar wilt u als bedrijf een autohuur reservering maken voor de collegas? Meld u dan aan als Corporate Member. Niet werkzaam in de reisbranche en wilt u op persoonlijke titel een auto huren? Meld u dan aan als Members Only.

Let op: wanneer u zich wilt aanmelden als Travel Industry Member, wordt u automatisch doorgestuurd naar onze website autoshuren.nl
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.