Logo Alamo.nl

Inloggen

Combineer uw cruise met een rondreis door Florida

Port Everglades is een cruisehaven in Fort Lauderdale in Florida. Dagelijks arriveren en vertrekken hier diverse cruiseschepen van en naar de Caribbean, waaronder de schitterende Bahama’s. Wist u dat u uw cruisereis gemakkelijk kunt combineren met een rondreis per huurauto door Florida? Fort Lauderdale is de ideale locatie om de rest van Florida te verkennen.

In de ‘Sunshine State’ van Amerika is er naast prachtig weer, ook veel te zien en te beleven. Stap in uw Alamo.nl huurauto en geniet van prachtige scenic byways, ongerepte natuur en parelwitte stranden. Verken ook de vele leuke steden die Florida rijk is, zoals Miami en Orlando. Bovendien mag een bezoek aan één van de attractieparken niet ontbreken! Bezoek bijvoorbeeld het betoverende Walt Disney World.

Ophaallocaties Alamo.nl huurauto’s

Vanaf de cruisehaven kunt u gemakkelijk uw Alamo.nl huurauto ophalen. Alamo.nl heeft verhuurlocaties op Fort Lauderdale Airport en op Miami Airport. Er rijden speciale shuttlebussen tussen de cruisehaven en beide luchthavens op de dagen dat er cruiseschepen arriveren of vertrekken. De shuttle van de cruisehaven naar Fort Lauderdale Airport vertrekt elke 25 minuten en de shuttle van Miami Airport vertrekt elke 15 minuten. Boek uw huurauto vooraf op Alamo.nl en voorkom hoge kosten ter plaatse.

Waarom via Alamo.nl een auto huren

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ Een auto huren bij Alamo.nl is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ U heeft een ruime keuze aan nieuwe huurauto’s.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •