Logo Alamo.nl

Inloggen

Combineer uw cruise met een rondreis door Florida

Wist u dat u uw cruise gemakkelijk kunt combineren met een rondreis per huurauto door Florida? Port Everglades is dé bekendste cruisehaven in Fort Lauderdale in Florida. Dagelijks arriveren en vertrekken hier diverse cruiseschepen van en naar de Caribbean, waaronder de schitterende Bahama’s.

Een rondreis door de ‘Sunshine State’

Fort Lauderdale is namelijk het perfecte startpunt voor uw rondreis per huurauto Florida. In de ‘Sunshine State’ van Amerika geniet u van een heerlijk klimaat, maar er is vooral ook veel te zien en te beleven. Stap in uw Alamo.nl huurauto en geniet van prachtige scenic byways, ongerepte natuur en parelwitte stranden. Verken ook de vele leuke steden die Florida rijk is, zoals Miami en Orlando. Bovendien mag een bezoek aan een van de attractieparken niet ontbreken! Zoals het betoverende Walt Disney World of Universal Studios.

Waar haalt u de huurauto op na de cruise?

Na het einde van de cruise, kunt u in Fort Lauderdale gemakkelijk uw huurauto ophalen van Alamo.nl ophalen bij de luchthaven. Er rijden namelijk speciale shuttlebussen tussen de cruisehaven en beide luchthavens op de dagen dat er cruiseschepen arriveren of vertrekken. De shuttle vanaf uw cruise naar Fort Lauderdale Airport vertrekt elke 25 minuten en de shuttle van Miami Airport vertrekt elke 15 minuten. Boek uw huurauto vooraf op Alamo.nl en voorkom hoge kosten ter plaatse. U kunt er uiteraard ook voor kiezen voorafgaand aan uw cruise een rondreis door Florida te maken, zo kunt u bijvoorbeeld ook uw huurauto ophalen in Atlanta, Georgia.

Waarom via Alamo.nl een auto huren

√ U kunt zoveel kilometers maken als u wilt, zonder extra toeslagen.
√ U bent verzekerd van een huurauto als u vooraf reserveert.
√ Een auto huren bij Alamo.nl is inclusief alle benodigde verzekeringen.
√ U kunt bij Alamo.nl goedkoop uw eigen risico afkopen.
√ U heeft een ruime keuze aan nieuwe huurauto’s.

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.