Logo Alamo.nl

Inloggen

Zit reislust in je genen? Plan dan een Moederdag trip!

Mei is de maand van Moederdag. Niet dat moeders niet elke dag erkenning en complimenten verdienen, maar op de tweede zondag in mei worden de meeste moeders extra in het zonnetje gezet. Heb jij ook zo’n moeite om weer een origineel cadeau te verzinnen? En durf je niet aan te komen met praktische cadeaus als blenders en tosti-ijzers? Denk dan eens aan een auto huren met je moeder. Want bovenaan elk verlanglijstje van een moeder staat het maken van mooie herinneringen met haar kinderen.

Bij elke trip een passende huurauto

Wordt het een city-trip? Of een roadtrip langs de kust? Of een trip door de bergen? Bij elke soort reis hebben wij de passende auto. Een kleine compacte auto waarmee je makkelijk in de stad of er omheen rondreist. Of een heerlijke cabrio om langs de kust van de Middellandse Zee te toeren. Of wordt het toch een wat grotere auto waarmee je moeiteloos door de bergen rijdt? Met meer dan 2000 locaties en auto’s in alle prijsklassen, zit er bij Alamo.nl altijd wel een auto tussen naar jouw voorkeur en budget.

Vrijheid is het sleutelwoord

Een auto huren betekent jezelf vrijheid gunnen. Je kan gaan en staan waar je wil, en wanneer je dat wilt. Wil je toch nog dat ene schattige dorpje bezoeken met die mooie witte huisjes? Of naar het shoppingcenter net buiten de stad. Of naar dat lekkere restaurantje in de bergen. De huurauto brengt je naar elke gewenste plek en zo wordt je trip met je moeder een onvergetelijke reis.

Zorgeloos op reis

Als je op reis gaat, wil je je geen zorgen maken. Wij zorgen ervoor dat je gratis kan annuleren, tot aan 48 uur voor vertrek. Dus verandert er iets in de reisplannen? Geen probleem. Wil je helemaal geen risico, boek dan de No Risk Garantie erbij. Je bent standaard al verzekerd voor alle belangrijke zaken, maar met de No Risk Garantie reduceer je ook nog het eigen risico tot nul euro. En gebeurt er onderweg toch iets? Geen probleem, wij hebben een 24/7 service en zijn altijd bereikbaar. 

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.