Logo Alamo.nl

Inloggen

Alamo Save Time

Heeft u een lange vlucht naar Amerika of Canada achter de rug en wilt u zo snel mogelijk de weg op met uw Alamo huurauto? Registreer u dan voor het Alamo Save Time programma. Deze online check-in procedure van Alamo verkort de wachttijden en versnelt het ophaalproces van uw Alamo huurauto. Maak gebruik van Alamo Save Time en ga in Noord-Amerika nog sneller de weg op met een Alamo huurauto. Alamo Save Time is alleen beschikbaar bij zogenaamde corporate locaties in Noord-Amerika.

Online inchecken bij Alamo

Via onderstaande button wordt u doorgelinkt naar Alamo Save Time. Vul uw voornaam, achternaam en confirmatienummer in zodat u de online incheck procedure kunt starten. U vindt uw confirmatienummer op het voucher dat u per e-mail van ons heeft ontvangen. In het volgende scherm vult u uw rijbewijs- en adresgegevens in. Ook kunt u, indien gewenst, een extra bestuurder toevoegen. Aan de rechterkant van het scherm ziet u een overzicht van de reserveringsgegevens en de kosten die u ter plaatse nog moet betalen. Heeft u vragen over het online inchecken of over de reserveringsgegevens die bij Alamo bekend zijn? Neem dan contact op met onze Customer Service afdeling. Klik hier voor een voorbeeld van hoe het online inchecken in zijn werk gaat.

Online inchecken!

Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.