Logo Alamo.nl

Inloggen

Winactie reisgids Toscane

Alamo.nl geeft 3x de reisgids 100% Toscane weg! Italie is een van onze populairste Europese bestemmingen. Reden genoeg om samen met 100% travel een drietal gidsen te verloten onder reizigers die Toscane gaan verkennen per huurauto. Like en deel de Facebookpost van Alamo.nl en u maakt kans op een van de reisgidsen!

100% Toscane

Toscane is al jaren een populaire autovakantie bestemming voor Nederlanders. En met een reden want dit is de regio waar je letterlijk en figuurlijk het Italiaanse leven kunt proeven! Bezoek steden als Florence, Siena en het middeleeuwse Cortona of maak kennis met de wereld beroemde scheve toren van Pisa. Dankzij 100% Toscane komt u op plekken waar anderen niet komen. Naast de highlights van Toscane vindt u in deze gids veel bijzondere adresjes. De reisgids bevat een uitneembare autokaart op A2-formaat en losse routekaarten door stad en natuur. Daarnaast staat in elk hoofdstuk een autoroute met daarop de leukste adressen van de regio.

100% app

Met de gratis 100% app kunt u offline op de kaart zien waar u op dat moment bent, en welke 100% adressen er in de buurt liggen. De app is te downloaden voor iPhone en Android. De 100% Toscane gids is geschreven door Evelyn Dol, Paul Schilperoord en Sonja de Graaf, allen zeer bekend met en in de regio. De gids kost normaal 24,95 euro en is te bestellen via www.100procenttravel.com onder ISBN nummer 9789057675386.

Win uw eigen reisgids!

Alamo.nl verloot 3 reisgidsen onder haar Facebook fans. Meedoen is simpel: like Alamo.nl op Facebook en like en deel het bericht van de winactie en u maakt kans op 1 van de reisgidsen. Op maandag 20 juni maakt Alamo.nl op haar Facebookpagina de winnaars van de 100% Toscane reisgids bekend.

reisgids

reisgids

Einddatum:
20 juni 2016
 Deze aanbieding is verlopen!
Wilt u autohuur tips zoals leuke routes en een welkomstkorting ontvangen? Ontvang vandaag al € 10,- korting op uw 1e boeking.